Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Δημήτρη Χριστοφή;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον Κύπριο επιθετικό της Ελβετικής Σιόν, Δημήτρη Χριστοφή. 



Ο Χριστοφή είναι ότι καλύτερο διαθέτει το κυπριακό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή και ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει μια μεταγραφή, που θα τον βοηθήσει πολύ μεσοεπιθετικά αφού ο ταχύτατος Κύπριος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα όσο και στη κορυφή της επίθεσης.


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης γνωρίζει πολύ καλά τον Χριστοφή από την θητεία του ως προπονητής στην Εθνική Ανδρών της Κύπρου και είναι θετικός στο να μετακομίσει ο Κύπριος επιθετικός στη Τούμπα.

Η Σιόν αν δεχθεί ένα ποσό κοντά στο ενάμιση εκατομμύριο είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Χριστοφή, αφού φέτος αν και αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. 

Ο Χριστοφή είναι 26 χρονών και είναι σε μια πολύ καλή ηλικία, που αν αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του, η χρηματιστηριακή του αξία θα αυξηθεί κατά πολύ, κάτι που πιστεύουν στο ΠΑΟΚ.

Όσοι βιαστήκατε να κράξετε τον ΠΑΟΚ και τον Άγγελο Αναστασιάδη για αυτή την επιλογή, θυμηθείτε πόσο βοήθησαν τον ΠΑΟΚ ο Γιασεμάκης, ο Οκκάς και ο Εγκωμίτης.

Δείτε τον Χριστοφή σε δράση στο παρακάτω βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου