Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Κυπελλούχος Κύπρου ο ΑΠΟΕΛ

Mέθυσε η Λευκωσία και οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ με το νέκταρ της κατάκτησης του κυπέλλου. Μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα πολυνίκη στον θεσμό, που έστειλε στους εφτά ουρανούς τους χιλιάδες οπαδούς της, με την κατάκτηση του τροπαίου για 20η φορά στην ιστορία της.


Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους Ντε Βινσέντι και Σέριναν, η ομάδα του Γιώργου Δώνη ουσιαστικά εξασφάλισε την κούπα από το πρώτο ημίχρονο, και άναψε το πανηγύρι στις τάξεις των γαλαζοκίτρινων φιλάθλων, που πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τροπαίου.

Την κούπα σήκωσαν στον αέρα ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Μαρίνος Σατσιάς, ο οποίος ολοκλήρωσε μια σπουδαία και μεγάλη καριέρα με μια ακόμη κατάκτηση κυπέλλου.
Oι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, η προπονητική ομάδα και η διοίκηση αποθεώθηκαν από τον κόσμο, ενώ το εορταστικό σκηνικό μεταφέρθηκε με αυτοκινητοπομπές στους δρόμους της πρωτεύουσας, με τελικό προορισμό το οίκημα του σωματείου όπου θα στηθεί το μεγάλο πάρτι, και θα παρουσιαστεί το κύπελλο στον εξώστη όπως συμβαίνει πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Πανάξιος νικητής λοιπόν το ΑΠΟΕΛ, που μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση ενός ιστορικού νταμπλ, εφόσον κατακυρωθεί υπέρ του ο διακοπέντας αγώνας με την ΑΕΛ.

Δώνης: «Είναι κατόρθωμα που φτάσαμε εδώ»


Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη δήλωσε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος τόνισε ότι είναι μεγάλο κατόρθωμα για τους ποδοσφαιριστές, που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό και να κατακτήσουν το τρόπαιο.
«Για μένα έχει μεγαλύτερη σημασία το ότι έχει γίνει μία ωραία και σκληρή προσπάθεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που φτάσαμε μέχρι το τέλος να διεκδικούμε και τους δύο στόχους. Συγχαρητήρια σε όλους, που παρουσιάσαμε μία πολύ εικόνα μέχρι το τέλος. Μπορεί σε ένα τελικό να υπήρχε φαβορί στα χαρτιά, αλλά απέναντι ήταν ένας αξιόμαχος αντίπαλος. Μετά από μία τόσο σκληρή χρονιά, που ήμασταν μέσα σε τρεις στόχους και είναι κατόρθωμα που φτάσαμε εδώ. Μας βοήθησε ασφαλώς το γρήγορο γκολ, να λειτουργήσουμε διαφορετικά. Είχαμε κάποια προβλήματα αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο, τα διορθώσαμε στην επανάληψη».

πληροφορίες από shootandgoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου