Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Κύπρος: Πέθαναν από ναρκωτικά 154 άτομα σε μία δεκαετία

Κύπρος: Πέθαναν από ναρκωτικά 154 άτομα σε μία δεκαετίαΗ Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Αστυνομίας τον τελευταίο καιρό έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες στον τομέα της καταστολής και πάταξης της εμπορίας ναρκωτικών





Από το 2004 μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί στην Κύπρο από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά 154 θάνατοι από ναρκωτικά, ανέφερε ο Kύπριος υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου σε μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.
 
Πρόσθεσε ότι το γεγονός αυτό προκαλεί θλίψη και προβληματισμό αλλά συνάμα δημιουργεί την υποχρέωση για την ενεργό συμμετοχή και κινητοποίηση όλων με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού κοινωνικού φαινομένου.

Ο κ. Νικολάου είπε ότι η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Αστυνομίας τον τελευταίο καιρό έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες στον τομέα της καταστολής και πάταξης της εμπορίας ναρκωτικών, οι οποίες δεν θα πρέπει να μας δημιουργούν εφησυχασμό αλλά διαρκή επαγρύπνηση σε αυτό τον κοινό αγώνα για προστασία των νέων.

«Επιδίωξη μας είναι, επίσης, η καταστολή της εγκληματικής δραστηριότητας που σχετίζεται με τα ναρκωτικά, ενισχύοντας τη διεθνή συνεργασία για πάταξη του λαθρεμπορίου, της παράνομης διακίνησης και προμήθειας των ναρκωτικών διεθνώς», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου