Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Απ’ τον… Παναθηναϊκό, στον ΑΠΟΕΛ

Απ’ τον… Παναθηναϊκό, στον ΑΠΟΕΛΣτην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του –εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις- ο Καρλάο που είχε «παίξει» έντονα για Παναθηναϊκό.






Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Καρλάο. Ο 28χρονος αμυντικός που είχε «παίξει» έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, τελικά θα αγωνίζεται απ’ του χρόνου στον ΑΠΟΕΛ. 

Η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία της με τον Βραζιάνο άσο και ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, προτού ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. 

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: 

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Κάρλος Ρομπέρτο Ντα Κρουζ Ζούνιορ.

Η συμφωνία βρίσκεται υπό την αίρεση της καθόδου του ποδοσφαιριστή στη Κύπρο και της επιτυχούς αξιολόγησης του μέσα από τις ιατρικές εξετάσεις.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε αφού ξεκαθαρίστηκε στον εκπρόσωπο του, πως ισχύει η συμφωνία που αρχικά συμφωνήθηκε μέσα στο οικονομικό πλαίσιο που έθεσε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ανασταλτικός μέσος και αριστερός ακραίος αμυντικός. Είναι 28 χρονών.

Αναμένεται η κάθοδος του στην Κύπρο εντός των επόμενων ημερών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου