Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Πετρίδης: «Προσύμφωνο με Τζιμπούρ, τσαντισμένος με Ντέβι»

Ο Πρόδρομος Πετρίδης με δηλώσεις που έκανε στον Sports1 αποκάλυψε ότι υπάρχει προσύμφωνο με τον Ράφικ Τζιμπούρ και απομένει να μείνει ελεύθερος από την Νόττινγχαμ Φόρεστ. Παράλληλα, εξέφρασε την ενόχληση για την στάση του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος εξαφανίστηκε και ούτε επικοινώνησε ξανά με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ.


Για το θέμα Τζιμπούρ είπε: «Έχω μιλήσει με τον Τζιμπούρ χθες και αν ελευθερωθεί από την Νόττινχαμ Φόρεστ, με το ΑΠΟΕΛ είναι προσυμφωνημένος». Πάντως, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ότι είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος ο Αλγερινός επιθετικός από τη Νόττινγχαμ.
Για το θέμα Ντε Βινσέντι:  «Εγώ είχα καταλάβει πως δεν θα συνέχιζε ο παίχτης στην ομάδα μας. Δεν σας το κρύβω ότι είμαι τσαντισμένος και με τον ίδιο τον ντε Βινσέντι. Έφυγε πριν ένα μήνα και δεν ήρθε σε επαφή μαζί μας, για να δει τι γίνεται, ασχέτως των όσων δήλωνε περί θέλησης του να συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ», ανέφερε.
Μεταξύ άλλων, ο Πετρίδης είπε πως εντός των προσεχών 72 ωρών θα ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο νέος τηλεοπτικός χορηγός των πρωταθλητών. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα να συνεργαστεί με την ΚΟΠ TV, αν και είχαν συζητήσεις με την ηγεσία της Ομοσπονδίας. «Είμαστε σε επαφή με τρεις πλατφόρμες. Τη Cytavision, την Prime Tel και Cablenet. Με τους δυο είμαστε πολύ κοντά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου