Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Σάλος στην Ελλάδα: Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του μπροστά στη μητέρα της

Σάλος στην Ελλάδα: Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του μπροστά στη μητέρα τηςΦρίκη και όχι μόνο προκαλεί η είδηση που έρχεται από το Τρίκορφο Μεσσήνης, με «πρωταγωνιστή» έναν 35χρονο Αλβανό, ο οποίος εδώ και τέσσερα χρόνια βίαζε την ανήλικη κόρη του και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μητέρας και συζύγου του.

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε μετά από οικογενειακό καβγά που είχαν η κόρη με τον πατέρα. Οι φωνές τους ξεσήκωσαν τη γειτονιά, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πίσω από τον καβγά θα κρυβόταν ένας αληθινός εφιάλτης για την 15χρονη σήμερα κοπέλα.
Σύμφωνα με την eleftheriaonline.gr, το κορίτσι είχε κάποιο σημάδι από γρατζουνιά στο μάτι, γεγονός που προβλημάτισε τις Αρχές. Παρουσία ψυχιάτρου, η 15χρονη αποκάλυψε το μυστικό της που έκρυβε από τα 11 της χρόνια. Η μητέρα της ανήλικης αρνήθηκε αρχικά τους ισχυρισμούς της κόρης της. Ωστόσο, στο τέλος έσπασε τη σιωπή της υποστηρίζοντας, μάλιστα, στις Αρχές πως ο άνδρας της ασκούσε βία, προκειμένου να μην προχωρήσει σε αποκαλύψεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια έχει δύο ακόμα παιδιά. Ενα αγοράκι που μένει μαζί του και ένα κοριτσάκι που μένει στην Αλβανία.
Ο 35χρονος οδηγήθηκε την Τετάρτη στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για αιμομιξία, αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου. Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και γυναικολόγο, ενώ σήμερα ο πατέρας της αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου