Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Πήραν τον νόμο στα χέρια τους: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον βιαστή της φίλης τους

Πήραν τον νόμο στα χέρια τους: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον βιαστή της φίλης τουςΠρωτοφανής υπόθεση αυτοδικίας. Μια ομάδα ανδρών, συγγενών και φίλων της γυναίκας που έπεσε θύμα βιασμού, έκλεισαν το ραντεβού του θανάτου στον βιαστή και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου



 Ο φερόμενος ως βιαστής μιας νεαρής γυναίκας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τουλάχιστον τέσσερις συγγενείς και φίλους της γυναίκας σε ένα πάρκινγκ στο Νόιενμπουργκ, κοντά στα σύνορα της Γερμανίας με τη Γαλλία.
Ο 27χρονος άνδρας δέχτηκε πολλά σφοδρά χτυπήματα. Γάλλοι τραυματιοφορείς που έσπευσαν στην περιοχή προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως πέθανε πριν καν προλάβουν να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο.
Όπως ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας, έχουν συλληφθεί τέσσερις άνθρωποι: δύο μέλη της οικογένειας της γυναίκας και δύο στενοί φίλοι της.
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο 27χρονος φέρεται ότι είχε βιάσει την κοπέλα στις 12 Ιουνίου, σε ερημική τοποθεσία. Ο βιαστής και το θύμα του γνωρίζονταν. Μετά την καταγγελία του βιασμού, η εισαγγέλευα είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης του 27χρονου αλλά η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να τον εντοπίσει όλες αυτές τις μέρες. Οι αρχές πιστεύουν ότι οι συγγενείς και φίλοι της κοπέλας είχαν δώσςει «ραντεβού θανάτου» στο πάρκινγκ, με τον 27χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου