Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Το νέο κινητό της Amazon με hands-free scrolling system

Το νέο κινητό της Amazon με hands-free scrolling systemΔιαβάστε ποια είναι η ειδική λειτουργία που έχει το νέο δημιούργημα της εταιρείας







Η Amazon μόλις παρουσίασε το νέο της κινητό, το Fire Phone, με τον Jeff Bezos να στέκεται στην αγαπημένη λειτουργία που έχει το δημιούργημα της εταιρείας και είναι η δυνατότητα να κάνει  scroll πάνω και κάτω σε web pages και φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να αγγίζει ο χρήστης την οθόνη.

Έτσι, αντί για τον γνωστό τρόπο, όπου ο χρήστης κυλά το δάχτυλό του στην οθόνη προς τα πάνω ή προς τα κάτω, το Fire Phone με μία κλίση που θα δίνει ο χρήστης προς τα μπροστά ή προς τα πίσω, θα μπορεί να περιηγείται. 

Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίση, τόσο πιο γρήγορα θα γίνεται το scroll, το οποίο και θα σταματά με την τοποθέτηση του δακτύλου στην οθόνη. Οι φωτογραφίες θα γίνονται μεγαλύτερες ή μικρότερες, πάλι ανάλογα με την κλίση που θα δίνεται στο κινητό.

Ποτέ δεν θα μπορούσατε να έχετε όλες αυτές τις πληροφορίες στην οθόνη με τη μία", ανέφερε ο Bezos στο ακροατήριο. "Αλλά η συγκεκριμένη προοπτική σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε νέες πληροφορίες με μια απλή κλίση", σημείωσε.

Η κλίση στην κίνηση της οθόνης προς τα πάνω ή προς τα κάτω, δεν είναι νέα δυνατότητα. Υπάρχει σε αρκετές εφαρμογές αλλά το Fire Phone είναι το πρώτο τηλέφωνο που χρησιμοποιεί hands-free scrolling system.

Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου