Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Δείτε τι βγήκε από το λαρύγγι αυτού του άνδρα σε μία κρίση βήχα

Ακόμα και μετά τη λήψη των φαρμάκων, ο βήχας συνεχιζόταν και ο 52χρονος ένιωθε όλο και μεγαλύτερη ενόχληση στο λαιμό του.

Δείτε τι βγήκε από το λαρύγγι αυτού του άνδρα σε μία κρίση βήχα




Ο Phil Lyndon, ένας 52χρονος σχεδιαστής από το Λονδίνο, ταλαιπωρούνταν από έντονο βήχα για αρκετές μέρες. Είχε μάλιστα επισκεφθεί και έναν γιατρό ο οποίος του είχε συστήσει αντιβιοτικά, καθώς νόμιζε ότι είχε κολλήσει κάποια ελαφριά ίωση.

Ωστόσο, ακόμα και μετά τη λήψη των φαρμάκων, ο βήχας συνεχίστηκε και ο 52χρονος ένιωθε όλο και μεγαλύτερη ενόχληση στο λαιμό του. Όταν αισθάνθηκε την ανάγκη να βγάλει ένα φλέμα μετά από μία κρίση βήχα και έφτυσε στην τουαλέτα του σπιτιού του, η ανακούφιση ήταν άμεση. Όμως, την παροδική ανακούφισή του την αντικατέστησε σύντομα ένα άλλο συναίσθημα: εκείνο της φρίκης και της αηδίας.

Κοιτάζοντας στη λεκάνη είδε αυτό που νόμιζε πως ήταν φλέμα να σαλεύει. «Δεν πίστευα στα μάτια μου και έτσι αποφάσισα να το βγάλω έξω. Μόλις σταμάτησε να κουνιέται, το φωτογράφισα με το κινητό μου. Όταν μεγέθυνα την εικόνα είδα ότι επρόκειτο για ένα ζωύφιο», είπε στην Mirror ο Lyndon.

Φοβούμενος ότι οι πνεύμονές του είχαν καταληφθεί από παράσιτα έτρεξε αμέσως στους γιατρούς και οι εξετάσεις βγήκαν ευτυχώς καθαρές. Ωστόσο, θέλοντας να μάθει περισσότερα για το πλάσμα που τον ταλαιπώρησε τόσες μέρες, έστειλε τη φωτογραφία του στον ιστότοπο British Bugs για να μάθει τι είδους έντομο είναι και πώς μπορεί να βρέθηκε μέσα του. 

«Φαίνεται σαν νύμφη εφημερόπτερου, με κομμένα κάποια μέλη του σώματός του», είπε ένας ειδικός του site στη Mirror, προσθέτοντας ότι το έντομο πρέπει να μπήκε στην αναπνευστική οδό του άνδρα την ώρα που εκείνος κοιμόταν.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου