Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Τα 15 πιο τρελά εστιατόρια στο κόσμο

Όλοι μας έχουμε φάει κάποια στιγμή στη ζωή μας σε ένα ξεχωριστό μέρος,το οποίο έμεινε χαραγμένο στη μνήμη μας. Ένα εστιατόριο που είχε το κάτι διαφορετικό και δεν διαγράφτηκε ποτέ από τη μνήμη μας. Ωστόσο τα παρακάτω 15 εστιατόρια νικούν οποιοδήποτε εστιατόριο θεωρούσατε έως τώρα περίεργο.



Είστε έτοιμοι να φάτε σε ένα μέρος που δουλεύουν μόνο δίδυμοι ή που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ''κανιβάλους''. Δείτε τα 15 πιο τρελά εστιατόρια στο κόσμο:
1. Εστιατόριο όπου τα βλέπεις όλα διπλά
 
Δεν χρειάζεται να έχεις δίδυμο αδερφό/ή αν θες να πας να φας στο Twin Star Diner στη Μόσχα. Όμως αν θες να δουλέψεις σε αυτό τότε είναι απαραίτητο να πας με τον δίδυμο αδερφό σου. Σεφ, μπάρμαν, σερβιτόροι όλοι δουλεύουν παρέα με τον δίδυμο αδερφό ή αδερφή τους.
2. Εστιατόριο για Νίντζα
 
Στην Νέα Υόρκη μπορείς να επισκεφτείς το Ninja Restaurant αν θέλεις να δεις πως έμοιαζε ένα Ιαπωνικό μπουντρούμι του  15ου αιώνα. Το προσωπικό είναι μεταμφιεσμένο σε Νίντζα και πραγματοποιεί ακροβατικά κόλπα καθώς και επιδείξεις πολεμικών τεχνών. Καλύτερα να αφήσετε καλό πουρμπουάρ.
3. Εστιατόριο που σου θυμίζει το μπάνιο σου
 
Το εστιατόριο ''Modern Toilet Restaurant'' βρίσκεται στη Ταϊβάν και η διακόσμηση του είναι ξεχωριστή. Το φαγητό σερβίρεται σε μινιατούρα τουαλέτας ενώ και οι πελάτες κάθονται σε τουαλέτα. Παλαιότερα σέρβιρε μόνο παγωτό σοκολάτα ( για ευνόητους λόγους) αλλά πλέον έχει προσθέσει και άλλα πιάτα.
4. Ένα καφέ γεμάτο Barbie
 
Στην Ταϊβάν δεν θέλουν μόνο ένα περίεργο εστιατόριο καθώς εκεί υπάρχει και το Barbie Cafe. Ένα εστιατόριο βαμμένο ροζ γεμάτο με εικόνες και κούκλες Barbie.
5. Εστιατόριο γεμάτο γάτες
 
Στο Τόκιο υπάρχει ένα καφέ που θα πρέπει να θεωρείτε παράδεισος για όσους λατρεύουν τις γάτες. Στο Cat Cafe μπορείς να απολαύσεις το καφέ ή το γεύμα σου και τριγύρω να υπάρχουν πολλές γάτες. Μάλιστα αν πας το βράδυ μπορεί να πετύχεις και την στιγμή που ταΐζουν τις γάτες.
6.  Φαγητό στον αέρα
 
Το Sky Restaurant υπήρξε για πρώτη φορά στο Βέλγιο αλλά η επιτυχία που γνώρισε μετέφερε την ιδέα και σε άλλες χώρε. Στο συγκεκριμένο εστιατόριο οι πελάτες δένονται σε καρέκλες και απολαμβάνουν το φαγητό τους 160 πόδια μακριά από το έδαφος, πάνω σε έναν γερανό.
7. Εστιατόριο με θέμα την σεξουαλική αγωγή
 
Ο σκοπός του συγκεκριμένου εστιατορίου είναι να συνδυάσει τη σεξουαλική αγωγή μαζί με το γεύμα. Το πρώτο εστιατόριο με ονομασία '' Λάχανα και προφυλακτικά'' ήταν στην Bangkok αλλά μετά άνοιξαν παρόμοια εστιατόρια και στην Βρετανία.  Στο συγκεκριμένο εστιατόριο υπάρχουν μασκότ ντυμένες με ρούχα κατασκευασμένα από προφυλακτικά. Ενώ ο λογαριασμός πάντα συνοδεύεται είτε από ένα προφυλακτικό ή φυλλάδιο για τη σεξουαλική υγεία.
8. Εστιατόριο που θα σας προκαλέσει καρδιακή προσβολή
 
Στο Las Vegas όποιος θέλει να δοκιμάσει τα όρια του στο φαγητό πρέπει να επισκεφτεί το '' Heart Attack Grill'' όπου μπορείς να φας ένα τεράστιο burger μαζί με άπλετες τηγανητές πατάτες. Πριν κάτσεις στο συγκεκριμένο εστιατόριο θα φορέσεις ρόμπες νοσοκομείου ενώ οι σερβιτόρες είναι ντυμένες ως νοσοκόμες για παν ενδεχόμενο.
9. Αεροπλάνα εστιατόρια
 
Στο Κολοράντο, τη Σουηδία, την Αγγλία αλλά και σε άλλες χώρες μπορείτε να επισκεφθείτε εστιατόρια κατασκευασμένα σε παλιά αεροπλάνα. Ίσως πρόκειται για το καλύτερο γεύμα που θα φάτε σε αεροπλάνο.
10. Εστιατόριο σαν κλινική
 
Το όνομα του εστιατορίου είναι ''The Clinic'' και τα λέει όλα. Το συγκεκριμένο εστιατόριο βρίσκεται στην Σιγκαπούρη και ουσιαστικά είναι σαν νοσοκομείο. Οι σεφ μαγειρεύουν σε ανοικτή κουζίνα υπό την λάμψη των φώτων χειρουργείου, ενώ τα φαγητά σερβίρονται σε χειρουργικά τραπέζια. Επίσης οι πελάτες κάθονται σε αναπηρικές καρέκλες και άλλα έπιπλα νοσοκομείου.
11. Εστιατόριο που σε τυφλώνει
 
Στο Λονδίνο το εστιατόριο ''Dans Le Noir'' σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις την εμπειρία του να είσαι τυφλός. Αφού επιλέξεις ένα γεύμα έκπληξη, γνωρίζοντας ελάχιστα πράγματα για αυτό, σου καλύπτουν τα μάτια και σε οδηγούν στο τραπέζι σου. Κινητά,φακοί και ρολόγια απαγορεύονται. Ενώ για να καταλάβεις τι τρως θα πρέπει να βασιστείς στην οσμή και τη γεύση σου.
12. Εστιατόριο για... κανιβάλους
 
Όχι δεν σερβίρει ανθρώπινο κρέας αλλά σερβίρει το φαγητό μέσα σε μια κούκλα. Μάλιστα όταν κάποιος κόψει τη κούκλα προκειμένου να φάει το sushi που έχει μέσα τότε η κούκλα αρχίζει να ''αιμορραγεί''. Αυτό το ανατριχιαστικό εστιατόριο βρίσκεται στην Ιαπωνία.
13. Εστιατόριο για κάφρους
 
Στο εστιατόριο ''Dick’s Last Resort Resturant'' το προσωπικό δεν είναι ευγενικό και χαμογελαστό. Οι πελάτες αντιμετωπίζονται με αγένεια, τους αποκαλούν με γελοία ονόματα και αν αυτό δεν είναι αρκετό τότε οι σερβιτόρες θα γράψουν τις προσβολές σε σκούφους και θα σας αναγκάσουν να τους φοράτε όσο βρίσκεται στο εστιατόριο. Αν δεν έχετε χιούμορ καλύτερα να μην επισκεφθείτε ένα από αυτά τα εστιατόρια που βρίσκονται στη Βοστόνη, το Σικάγο και το Ντάλας.
14. Εστιατόριο βγαλμένο από ταινία θρίλερ
 
Το εστιατόριο ''Alcatraz E.R Restaurant'' βρίσκεται στο Τόκιο και θυμίζει ταινία τρόμου η οποία λαμβάνει χώρα σε κάποιο τρελοκομείο. Στα τραπέζια υπάρχουν χειροπέδες αλλά προσέξτε μη σας δέσουν και σας κάνουν κακό οι διαβολικές νοσοκόμες-σερβιτόρες. Βέβαια ίσως και να θελήσετε να σας βλάψουν...
15. Εστιατόριο με τάφους
 
Το συγκεκριμένο εστιατόριο βρίσκεται στην Ινδία και έχει χτιστεί πάνω σε ένα νεκροταφείο. Καθώς τρως το γεύμα σου μπορεί να δεις τάφους να εξέχουν από το πάτωμα. Δεν είναι και κάτι που βλέπεις κάθε μέρα. 

Πηγή:lolwot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου