Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έμβρυο επιβίωσε από 2 απόπειρες έκτρωσης με χημικά...


Μια γυναίκα από την Αμερική της οποίας τα στοιχεία, για ευνόητους λόγους, δεν αποκαλύπτονται, έμεινε έγκυος αλλά...

δεν ήθελε να κρατήσει το μωρό. Έτσι, αποφάσισε να προχωρήσει σε διαδικασία άμβλωσης με χημικά μέσα. Και μάλιστα όχι μια, αλλά δύο φορές.

Την πρώτη φορά πήρε ένα χάπι το οποίο στερεί από το έμβρυο το οξυγόνο αλλά και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται όταν τρέφεται, ενώ τη δεύτερη φορά με ένα άλλο χάπι που προκαλεί αποβολή του μωρού από την μήτρα, η γυναίκα ήλπιζε ότι θα πετύχει τον στόχο της.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, κανένα από τα δύο χάπια δεν «λειτούργησαν» και το έμβρυο συνέχισε να αναπτύσσεται.

Το γεγονός έγινε γνωστό όταν η γυναίκα απευθύνθηκε σε έναν σύλλογο ο οποίος στηρίζει τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού. Η γυναίκα τούς είπε ότι έκανε το πρώτο τεστ το οποίο είχε βγει θετικό. Όπως εξήγησε όμως, δεν ήθελε να κρατήσει αυτό το μωρό καθώς όπως υποστήριξε ο πατέρας του παιδιού ήταν ο βιαστής της.

Έτσι αποφάσισε να πάει σε μια ιδιωτική κλινική στην οποία «βοηθάνε» γυναίκες σαν και εκείνη, να αποβάλουν έναντι χρηματικής αμοιβής. Πήρε το πρώτο χάπι αλλά μετά από μερικές βδομάδες και εφόσον δεν είχε κάποιο σύμπτωμα αποβολής έκανε τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε ξανά θετικό. Έτσι, πήγε πάλι στην κλινική παίρνοντας δεύτερο χάπι αλλά και πάλι δεν είδε κάποιο σύμπτωμα αποβολής.

Ο οργανισμός προστασίας αγέννητου παιδιού έχει ένα μικρό λεωφορείο στο οποίο υποδέχεται γυναίκες και τις εξετάζει δωρεάν. Έτσι, η γυναίκα πήγε εκεί να εξεταστεί, διαπιστώθηκε πως συνέχιζε να κυοφορεί το μωρό που δεν ήθελε. Εκεί την υπέβαλαν σε υπέρηχο όπου διαπίστωσαν ότι το έμβρυο ήταν πλέον 14 εβδομάδων.

Στη θέα του υπέρηχου η γυναίκα εκνευρίστηκε πολύ, γιατί όπως είπε στην κλινική την είχαν εξαπατήσει για να της πάρουν τα χρήματα. Η γυναίκα συνέχιζε να επιμένει πως δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί παρόλο που εκείνο είχε επιβιώσει μετά από δυο χημικές αμβλώσεις.

Τελικά, μετά από πολλές συζητήσεις με ειδικούς εκεί, πολλές προσευχές αλλά και την εικόνα -με τη βοήθεια του υπερήχου- ενός εμβρύου που χτυπούσε δυνατά η καρδιά του, η γυναίκα αυτή πείστηκε να κρατήσει τελικά το παιδί και να φτάσει την εγκυμοσύνη της μέχρι το τέλος!

kanapedatos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου