Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Προγνωστικά ποδοσφαίρου για 25/7, αγώνες Europa Leauge

Αγαπητοί φίλοι του στοιχήματος καλησπέρα σας! Επανερχόμαστε μετά από αρκετό καιρό στη ενεργό δράση με πολλά προγνωστικά και ευχόμαστε η νέα σεζόν να είναι πιο κερδοφόρα από τη προηγούμενη.





Πάμε λοιπόν να δούμε τα προγνωστικά της στοιχηματικής ομάδας του 365days-2blog για τους αγώνες του Europa Leauge που διεξάγονται την Πέμπτη 25/7:

OMONIA (CYP) - ASTRA (ROU) . Η Ομόνοια έδειξε στο πρώτο παιχνίδι ότι μπορεί να κερδίσει τους Ρουμάνους, όταν απαλλάχτηκε από το άγχος. Αναμφισβήτητα η Ομόνοια θα αφήσει την αγχωμένη Άστρα να κυνηγήσει πρώτη το γκολ, παίζοντας σφιχτή άμυνα αρχικά και στη συνέχεια να χτυπάει στη κόντρα με αντεπιθέσεις. Η Ομόνοια μπορεί να κερδίσει μπροστά στο κόσμο της γιαυτό και ποντάρουμε σε νίκη της Ομόνοιας.  Σημείο 1

LINFIELD (NIR) - SKODA XANTHI (GRE). Η Linfield κατάφερε με ασφυκτική άμυνα να κερδίσει την Ξάνθη με 1-0 στα Πηγάδια και τώρα η ακριτική ομάδα καλείται να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει η Ξάνθη και να πάρει το διπλό, γιαυτό ποντάρω στη ελληνική ομάδα.

DEBRECEN (HUN) - STROMSGODSET (NOR). Μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στη Νορβηγία, το πάνω χέρι έχει η Debrecen. Οι Ούγγροι σαφώς πιο έμπειροι σε ευρωπαϊκά παιχνίδια  από τους Νορβηγούς, θα κυνηγήσουν την νίκη μπροστά στο κόσμο τους. Το παιχνίδι πάντως κρύβει αρκετές παγίδες καθώς και οι δύο ομάδες είναι ευάλωτες αμυντικά και  πιθανόν το παιχνίδι να είναι OVER. Πάντως επιμένουμε σε νίκη της Debrecen όπου ο άσσος είναι σε πολύ καλές αποδόσεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου