Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Παντρεύτηκε στα 10, έγινε μάνα στα 13 και έμεινε χήρα στα 14 της!

Παντρεύτηκε στα 10, έγινε μάνα στα 13 και έμεινε χήρα στα 14 της!Η τραγική ιστορία της Alemtsahye Gebrekidan από την Αιθιοπία, δυναμώνει την παγκόσμια εκστρατεία κατά του βίαιου γάμου ανηλίκων...


Συγκλονίζει η ιστορία της 38χρονης Alemtsahye Gebrekidan από την Αιθιοπία η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τη φρικτή παράδοση της χώρας της.

Ήταν μόλις 10 ετών όταν η Alemtsahye παντρεύτηκε παρά, φυσικά, τη θέλησή της με ένα 16χρονο αγόρι. Στα 13 της έμεινε έγκυος και έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα έμελλε να αποκτήσει έναν «νέο» τραγικό τίτλο. Αυτόν της χήρας. Ο άνδρας της σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εμφυλίου στην Αιθιοπία.

''Έπαιζα με τις φίλες μου όταν η μητέρα μου μού ανακοίνωσε ότι θα παντρευτώ. Εκείνη τη στιγμή η ζωή μου καταστράφηκε'' εξομολογείται στην «Daily Mail» η 38χρονη σήμερα Alemtsahye.

Η τραγική ιστορία της Alemtsahye που έμελλε να της στιγματίσει τη ζωή τής «γέννησε» μία επιθυμία: να στραφεί με κάθε τρόπο κατά των γάμων των παιδιών.

Έτσι, σήμερα ζει μόνιμα στη Βρετανία και έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία κατά της φρικτής αυτής παράδοσης που αναβιώνει σε πολλές χώρες του πλανήτη.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου