Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ! Έκλεψε ανθρώπινους εγκεφάλους και τους πουλούσε στο ebay!


Οι συγκεκριμένοι εγκέφαλοι προέρχονταν από ανθρώπους οι οποίοι εν ζωή αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα







Ο 21χρονος David Charles έκλεψε περισσότερα από 60 βάζα που περιείχαν ανθρώπινους εγκέφαλους από μια ιατρική αποθήκη στο μουσείο ιατρικής ιστορίας της Ιντιάνας, τον περασμένο Οκτώβριο και προσπάθησε να τους πουλήσει διαδικτυακά στο δημοφιλές site δημοπρασιών ebay.

Οι συγκεκριμένοι εγκέφαλοι προέρχονταν από ανθρώπους οι οποίοι εν ζωή αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα και οι οικογένειες τους είχαν δεχτεί να τους παραχωρήσουν, προκειμένου να μελετηθούν επιστημονικά οι ψυχολογικές παθήσεις.


Όπως αποκάλυψε την Παρασκευή ο εισαγγελέας της πόλης, ο δράστης μετά την κλοπή, πούλησε, χρησιμοποιώντας ένα μεσάζοντα κάποιους από τους εγκεφάλους στο ebay, παρά την πολιτική του γνωστού site που δεν επιτρέπει την πώληση ανθρώπων ή οποιουδήποτε μέρους του ανθρώπινου σώματος.


Το σχέδιο του Charles κατέρρευσε όταν ένας άνθρωπος που αγόρασε έξι από τους εγκεφάλους του για 600 δολάρια, παρατήρησε μεγάλη ομοιότητα με τα βάζα του μουσείου στη σελίδα του στο ίντερνετ. Ο αγοραστής ενημέρωσε τον διευθυντή του μουσείου, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου