Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Χρυσό deal με Μήτρογλου!

Μήτρογλου... τετραετίας στην Φούλαμ, με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του 14 εκατ. ευρώ και τον παίκτη 10 εκατ. Περνά από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει. 

Χρυσό deal με Μήτρογλου!


Ο Μήτρογλου στο Λονδίνο και την Φούλαμ! Το deal ανάμεσα στις δυο ομάδες ολοκληρώθηκε και ο διεθνής φορ γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή των Λονδρέζων, δείγμα του πόσο πολύ τον ήθελαν! Οι «Κότατζερς» τα βρήκαν με τους Πειραιώτες στα 14 εκατ. ευρώ και ο διεθνής φορ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 10 εκατ. ευρώ! Υπάρχουν δε πληροφορίες πως η πρόταση μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 15 εκατ. ευρώ! Ο Μήτρογλου ήταν από την αρχή θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ.
Και αυτό επειδή πήρε τις... εγγυήσεις πως θα αποτελέσει το πρώτο βιολί της ομάδας, στην προσπάθεια για παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Μπορεί η Φούλαμ να μην πρωταγωνιστεί, ωστόσο ένα ακριβό συμβόλαιο και μια θέση βασικού στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης ήταν κίνητρα που ώθησαν τον 26χρονο επιθετικό να απαντήσει θετικά. Εξάλλου στην Φούλαμ θέλουν να... χτίσουν την ομάδα πάνω του. Ο Καραγκούνης τον έπεισε στην απόφασή του να παίξει στην Φούλαμ, με τον Ελληνα επιθετικό να γνωρίζει καλά πως μια καλή πορεία του θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην καριέρα του. Τις επόμενες ώρες θα βρεθεί στηνν Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους. 

 gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου