Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ένας «πολίτης» στον Απόλλωνα!

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της χειμερινής μετεγγραφικής του ενίσχυσης βρίσκεται ο Απόλλωνας. Την ίδια ώρα που η λεμεσιανή ομάδα ενδιαφέρεται για τον Νταν Αλέξα, είναι κοντά στο να κλείσει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας με την απόκτηση του Ραζάκ Νούχου. Ο 22χρονος Γκανέζος αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένουν τα εργομετρικά, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. 
 
Name
 
Ο Νούχου αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρονια στην Νορβηγία με την Στρόμσγκοτσετ ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» αποτελέσαν τον πρώτο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας, χωρίς ωστόσο να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα. Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια, με τελευταίο τον Σεπτέμβριο κόντρα στην Μπραν, αφού στην συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών. 
 
Name
 
Ο Νούχου θα ουσιαστικά την θέση του Χοσέ Καταλά στο ρόστερ και ενώ πριν μερικές βδομάδες η λεμεσιανή ομάδα έφτασε κοντά σε συμφωνία με τον Ιμπραίμα Ντιαλό, συμφωνία που… χάλασε αφού ο Αφρικανός δεν πέρασε τα εργομετρικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου