Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Αγοράκι ή κοριτσάκι; 8 σημάδια που θα σας το μαρτυρήσουν!

Αγοράκι ή κοριτσάκι; 8 σημάδια που θα σας το μαρτυρήσουν!Κάθε μαμά από τη στιγμή που μαθαίνει ότι είναι έγκυος, ανυπομονεί να μάθει αν το μωρό που περιμένει είναι αγόρι ή κορίτσι...



Παλιότερα η τεχνολογία δεν επέτρεπε στις μέλλουσες μαμάδες να ξέρουν το φύλο του μωρού τους και είχαν ανακαλύψει μερικά «κόλπα» για να τους το μαρτυρήσουν! Το αν ισχύουν ή όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε με βεβαιότητα, σίγουρα όμως θα είναι διασκεδαστικό να τα δοκιμάσετε! 

Το σχήμα της κοιλιάς 


Είναι ο πιο συνηθισμένος και διαδεδομένος τρόπος για μια μέλλουσα μαμά να μάθει το φύλο του μωρού της! Σύμφωνα με τις «παλιές», αν η κοιλιά σας είναι μυτερή και μεγαλούτσικη, τότε περιμένετε κοριτσάκι ενώ αν είναι στρογγυλή, αγοράκι! Κάποιοι άλλοι, υποστηρίζουν ότι αν η κοιλιά είναι χαμηλά προς τη μήτρα, το μωρό είναι αγόρι ενώ αν είναι ψηλά, κορίτσι! 

Το σώμα τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης 


Παλαιότερα οι γυναίκες «μάντευαν» το φύλο του μωρού τους, ανάλογα με το που έχουν πάρει τα κιλά της εγκυμοσύνη. Αν έχετε βάλει βάρος στην κοιλιά, ενώ το υπόλοιπο σώμα σας έχει μείνει ανεπηρέαστο, τότε περιμένετε αγοράκι! Αν από την άλλη, έχετε πάρει κάποια κιλάκια στους γλουτούς, θα κάνετε κοριτσάκι! 


Οι λιγούρες 

Άλλο ένα κόλπο για να μάθετε το φύλο του μωρού σας, είναι να σκεφτείτε τι σας αρέσει να τρώτε περισσότερο τους μήνες της εγκυμοσύνης! Αν προτιμάτε τις γλυκές γεύσεις, τους χυμούς και τα φρούτα το μωρό σας είναι κοριτσάκι. Αν έχετε λιγούρες για ξινά ή αλμυρά, θα κάνετε αγόρι! 


Οι πρωινές αδιαθεσίες 


Και όμως! Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι πρωινές ναυτίες τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μαρτυρούν ότι το μωράκι που θα έρθει είναι κορίτσι! 



Η έντονη τριχοφυΐα 

Αν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας έχετε παρατηρήσει ότι οι τρίχες των ποδιών σας μακραίνουν πού γρήγορα, λένε ότι αυτό είναι σημάδι ότι θα κάνετε αγοράκι! 

Το δέρμα 


Οι γυναίκες τα παλαιότερα χρόνια ήξεραν το φύλο του μωρού τους, παρατηρώντας το δέρμα τους τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Το ξηρό δέρμα προμηνύει ότι θα κάνετε αγοράκι, ενώ το μαλακό κορίτσι. Σύμφωνα με κάποιους άλλους όμως, αν έχετε ακμή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης περιμένετε κοριτσάκι, ενώ αν το δέρμα σας είναι καθαρό, αγόρι! 


Το τεστ των αριθμών 


Αν συνδυάσετε την ηλικία σας κατά τη στιγμή της σύλληψης με τον αριθμό του μήνα που θα γεννηθεί το μωρό και ο αριθμός που προκύπτει είναι μονός, τότε ένα κορίτσι είναι στο δρόμο. Αν ο αριθμός είναι ζυγός, τότε έρχεται αγόρι! 

Έχετε ομορφύνει; 

Είστε έγκυος και όλοι σας λένε πόσο σας πάει η εγκυμοσύνη και πόσο έχετε ομορφύνει; Κατά πάσα πιθανότητα περιμένετε αγοράκι! Οι παλιότεροι λέγανε πως η κόρη «κλέβει» από τη μαμά όλη την ομορφιά και τη λάμψη ήδη μέσα από την κοιλιά! 

Είτε τα παραπάνω «κόλπα» πέφτουν μέσα, είτε όχι, σίγουρα θα είναι πολύ διασκεδαστικό να δείτε αν ισχύουν! Αν ανήκετε στις έγκυες που κρατάνε το φύλο του μωρού τους για έκπληξη την ώρα του τοκετού, μπορείτε να κάνετε προβλέψεις και να δείτε αν θα επιβεβαιωθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου