Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Τρία Δευτερόλεπτα μετά τη Φωτογραφία… την Πλάκωσαν οι Βράχοι! Δείτε πως είναι σήμερα

Για καλή της τύχη, όμως, δεν έχασε τη ζωή της, αν και κινδύνεψε πολύ. 



Τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό πόδι και τη λεκάνη της, γεγονός που της προκάλεσε μεγάλη εσωτερική αιμορραγία. Σήμερα, 6 μήνες μετά, η νοσοκόμα από το Εδιμβούργο έχει αναρρώσει πλήρως και ένιωσε έτοιμη να μοιραστεί τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του ατυχήματός της.

Όπως είπε, αφού άφησε τον τότε 2 ετών γιο της με τον πατέρα του, αποφάσισε να πάει διακοπές με τη φίλη και συνάδελφό της, Jennie Hamnett, η οποία και τράβηξε τη μοιραία φωτογραφία.

Η 29χρονη ήταν πολύ ενθουσιασμένη με το ταξίδι στην περιοχή Costa Teguise των Κανάριων Νήσων, μιας και είχε καιρό να φύγει εκτός χώρας. Όταν έφτασαν στην παραλία, οι δυο τους άρχισαν να ποζάρουν και να φωτογραφίζονται, όταν πρόσεξαν έναν τεράστιο όγκο βράχων πίσω από εκεί και κατευθύνθηκαν προς το σημείο, θέλοντας να βγάλουν και άλλες φωτογραφίες. Όπως αναφέρει η Reynolds, την ώρα που καθόταν στα βράχια και ακούμπησε με το χέρι της μια μικρή πέτρα, ένιωσε πως γλιστράει, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και αισθάνθηκε τους βράχους να την παρασέρνουν μαζί τους.



Το επόμενο που θυμάται είναι να βρίσκεται ζωντανή, θαμμένη από κάτω τους και να σκέφτεται πως θα πεθάνει έτσι. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως οι βράχοι συνθλίβονταν πάνω από το κεφάλι της, όμως ευτυχώς για εκείνη έπεσε σε ένα κενό μεταξύ των ογκόλιθων, γεγονός που της έσωσε τη ζωή.



Η φίλη της, από την άλλη, που τράβηξε τη φωτογραφία, δεν τραυματίστηκε.

Όση ώρα βρισκόταν θαμμένη, η νεαρή γυναίκα σκεφτόταν πως έπρεπε να φύγει από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε και παρά τον αφόρητο πόνο, προσπάθησε να σηκωθεί μέσα στο κενό. Αμέσως η φίλη της την άρπαξε και την απομάκρυνε από το σημείο, ενώ μόλις η 29χρονη είδε το σπασμένο κόκαλο του ποδιού της να εξέχει, άρχισε να ουρλιάζει.



Φυσικά, συγκεντρώθηκε κι άλλος κόσμος στο σημείο για βοήθεια, όμως η Cheryl συνέχισε να νιώθει τρομοκρατημένη, καθώς μπορούσε να αισθανθεί κομμάτια της πυέλου της να κινούνται μέσα της, κάτι που την έκανε να νομίζει πως θα πεθάνει.

Έπειτα, της έδωσαν παυσίπονα και τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο του Lanzarote. Από εκεί, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στο Puerto del Carmen, όπου της διαγνώστηκε κρίσιμη εσωτερική αιμορραγία.

Όπως διέγνωσαν οι γιατροί, η σπασμένη πύελος της είχε τρυπήσει μια αρτηρία, με συνέπεια η κοιλιά της να γεμίσει με δυο λίτρα αίμα. Σε όλη τη διάρκεια αυτής της άσχημης περιπέτειας η Jennie δεν άφησε τη φίλη της ούτε λεπτό, με τη Cheryl να νιώθει… άσχημα που της χάλασε τις διακοπές! Δέκα μέρες μετά το χειρουργείο η 29χρονη επέστρεψε στο Εδιμβούργο, όπου και νοσηλεύτηκε σε τοπική κλινική, ενώ σήμερα έχει επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά της ως νοσοκόμα και συνεχίζει τη ζωή της φυσιολογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου