Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Κάντε μασάζ σε αυτό το σημείο στο αυτί σας και δείτε τι θα συμβεί! (Βίντεο)

Οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο συνεχώς ψάχνουν για...

εναλλακτικούς και φυσικούς τρόπους ώστε να θεραπεύσουν προβλήματα υγείας. Δεν θέλουν να εξαρτώνται από τις μοντέρνες επιλογές που συνήθως περιλαμβάνουν δυνατά και ακριβά φάρμακα, με σοβαρές παρενέργειες συχνά.

Πολλοί άνθρωποι καταλήγουν στα ομοιοπαθητικά φάρμακα σε μια προσπάθεια να ισορροπήσουν και θεραπεύσουν με φυσικό τρόπο όχι μόνο το σώμα τους αλλά και το μυαλό τους. Μια πολύ δημοφιλής και αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδος είναι ο ωτικός βελονισμός. Είναι ένας εύκολος και φυσικός τρόπος θεραπευτικής αντιμετώπισης για διάφορα προβλήματα υγείας και οι άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι χρησιμοποιώντας τις απλές τεχνικές που συνδέονται με αυτόν μπορούν να μειώσουν δραστικά πολλούς πόνους που συνδέονται με την καθημερινότητα.

Η θεραπεία είναι όμοια με την ρεφλεξολογία, που είναι η διέγερση ενός αντανακλαστικού σημείου για να απαλυνθούν και να ρυθμιστούν ανωμαλίες ανάμεσα στα διάφορα μέρη του σώματος. Για τον βελονισμό στο αυτί, διάφορα σημεία του αυτιού διεγείρονται είτε με το χέρι, πιέζοντας με τα δάχτυλα συγκεκριμένα σημεία ή με τις λεπτές βελόνες.

Το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο σημείο είναι το Shen Men, που στα κινέζικα σημαίνει η πύλη για τον παράδεισο. Αυτό το σημείο βρίσκεται στο επάνω εσωτερικό μέρος του πτερυγίου του αυτιού, στο κέντρο, πάνω από το άνοιγμα του ακουστικού πόρου. Αυτό είναι το πιο δραστικό σημείο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπιστούν στρες, άγχος, αλλεργίες,πονοκέφαλοι,εθισμός, φλεγμονές,κατάθλιψη,πόνοι και άλλα.

Το σημείο βελονισμού Shen Men που μπορείτε μόνοι σας να διεγείρετε, εξηγείται παρακάτω στο video. Ο Michael Reed Gach, μας δείχνει πως να εντοπίσουμε το σημείο στα αυτιά και πως να τοποθετήσουμε τα δάχτυλα. Κάντε μασάζ περιστρέφοντας τις άκρες των δακτύλων σας και εφαρμόζοντας λίγη πίεση για ένα λεπτό τουλάχιστον κάθε φορά που το κάνετε. Προτείνει να το κάνουμε δυο φορές την ημέρα, για να βοηθήσουμε στην καλύτερη ροή ενέργειας σε όλο το σώμα. Εφαρμόζοντας αυτή την τεχνική θα μειωθούν οι πόνοι, ο εθισμός ή η λαχτάρα για φαγητό και θα υπάρχει μια γενικότερη βελτίωση στην υγεία.

Είναι πανεύκολο να το κάνετε, οπουδήποτε και να είστε, ότι ώρα και να είναι. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αλλά μάλλον να κερδίσετε. Δοκιμάστε το σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου