Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ντοκουμέντο – Ιδού το βίντεο του ανελέητου ξυλοδαρμού του Πέππου ο οποίος χαροπαλεύει σε νοσοκομείο της Αθήνας

Ντοκουμέντο – Ιδού το βίντεο του ανελέητου ξυλοδαρμού του Πέππου ο οποίος χαροπαλεύει σε νοσοκομείο της ΑθήναςΣτο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο Βαγγέλης Γκούμας για το STAR, βλέπετε τον 31χρονο να βρίσκεται αιμόφυρτος στο έδαφος.



Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του star.gr, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 31χρονος Κύπριος πήγε με την γυναίκα του και τους φίλους του να διασκεδάσουν. Εκεί σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες διαπληκτίστηκε για άγνωστους λόγους με άλλο Κύπριο κάτοικο Αγγλίας και οι σεκιούριτι τον έβγαλαν με την βία έξω από το μαγαζί.
«Δεν μας άφηναν να ξαναμπούμε μέσα και ο Βαγγέλης φώναζε “έχω τη γυναίκα μου μέσα” κι έκανε κίνηση να τον χτυπήσει. Τότε άρχισε τις σφαλιάρες ο μπράβος […]» είπε στο STAR, ο Χρήστος Λάσκα, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του θύματος.
Η σύζυγος του, Αφροδίτη, που βρισκόταν στην τουαλέτα, βγαίνοντας είδε τον άντρα της και πατέρα του ανήλικου παιδιού της να κείτεται στο έδαφος μετά από την άγρια επίθεση που δέχθηκε, όπως λένε οι μάρτυρες από δεύτερο σεκιούριτι, που τον πέταξε με μανία στο έδαφος.
«Ο ψηλός ο σεκιουριτάς τον πιάνει με μία λαβή, τον σηκώνει πάνω και τον πετάει κάτω. Έπεσε με την πλάτη και χτύπησε το κεφάλι» προσθέτει ο φίλος του θύματος.
Η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από το μπαρ της Μυκόνου όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθούν πολύτιμα στοιχεία για το ποιος ή ποιοι ευθύνονται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Κυπρίου. Ήδη κρατούνται και ανακρίνονται δύο άτομα.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου