Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Μπαλίτσα και.. Σουζούκα : Προγνωστικά ποδοσφαίρου από τον Νίκο Μποζιονέλο


Κυρίως το... ζουμί είναι στην Premier League, η οποία χαρακτηρίζεται από συχνά… σπασίματα των φαβορί φέτος, ειδικά στις αγωνιστικές προ ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, όπως τούτη.



 Ωστόσο θαρρώ ότι σήμερα δεν θα ακολουθηθεί ο κανόνας, με αρχή το ματς στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ». Εκεί όπου η Τσέλσι δοκιμάζεται ενάντια σε μια Νιούκαστλ, η οποία αποκλείστηκε από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Λιγκ Καπ και δεν έχει νίκη από το ξεκίνημα. Καλό timing για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να κάνει δεύτερη σερί νίκη, σε έδρα μάλιστα όπου ο Πορτογάλος δεν έχει φύγει νικητής στο πρωτάθλημα (0-3-2).  

Για το ματς της Αρσεναλ έχω… δίλημμα, και με τη σκέψη ότι δεν αποκλείω τον Αρσέν Βενγκέρ να κάνει rotation μιας και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τρίτη, στο Λονδίνο, είναι πιο κρίσιμο ύστερα από την ήττα των «gunners» στο Ζάγκρεμπ. Και παίζουν με την αήττητη ακόμη Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία αν και κατέβηκε με δέκα αλλαγές μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ, απέκλεισε τη Γουέστ Χαμ. Στο 1.80 το διπλό, στο 1.70 το over και στο 1.65 το goal/goal, «υποψιασμένες» οι τιμές άλλωστε όλα τα φετινά ματς της Λέστερ ήρθαν goal/goal. Θαρρώ πάντως ότι αν η Αρσεναλ προηγηθεί, θα το πάρει.  

H Primera εμπορικά ματς δεν έχει, για... πολλά με λίγα είναι. Η Μπαρτσελόνα, μετά την τεσσάρα από τη Θέλτα, που υποδέχεται τη Λας Πάλμας έχοντας συνολική παράδοση 26-3-2 με τελευταίο διπλό το 1972. Στο 1.70 κινείται το over 3,5 και δεν αξίζει, αντιθέτως στην ίδια τιμή προσφέρεται το να μπουν δύο γκολ ως την ανάπαυλα και έχει σαφώς αξία. 

Πιο συντριπτική παράδοση έχει η Ρεάλ με τη Μάλαγα στη Μαδρίτη, 28-6-0! Μια Ρεάλ που έκανε μεγάλο διπλό στο Μπιλμπάο την Τετάρτη, με τον φορτσάτο Καρίμ Μπενζεμά να φτάνει τα τρία γκολ σε τέσσερις ημέρες και τον Ρονάλντο να έχει… μείνει στα 499 γκολ, αναζητώντας ένα για να 500αρίσει στην επαγγελματική του καριέρα. Ούτε με τη Γρανάδα ούτε με την Αθλέτικ τα κατάφερε, η… άσφαιρη ως τώρα Μάλαγα προσφέρεται για ιδανικό θύμα, αλλά και για να σκοράρει μιας και η μαδριλένικη άμυνα δεν είναι φερέγγυα.  

Κλείσιμο με Formula 1, σημειώνω ότι γράφω από βράδυ Παρασκευής δίχως να έχουν ολοκληρωθεί οι κατατακτήριες, αν δω κάνα... κουλό θα επανέλθω με update ως το μεσημέρι του Σαββάτου. «Πραγματοποίησε στη Σιγκαπούρη έναν συναρπαστικό αγώνα, όπως μόνον μεγάλοι οδηγοί. Εχει δύο χαρίσματα, τα οποία διαθέτουν μόνον λίγοι, δηλαδή μυαλό και ταχύτητα»: τάδε έφη ο μεγάλος Νίκι Λάουντα για (ποιον άλλον;) τον Σεμπάστιαν Φέτελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου