Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Δέκα τρελές τελευταίες επιθυμίες διάσημων ανθρώπων

Από το να γίνουν εξώφυλλο ή να ταφούν σε συσκευασία σνακ στο να αφήσουν περιουσία εκατομμυρίων στα κατοικίδιά τους. Οι τελευταίες επιθυμίες διασημοτήτων που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό (Pics)


Επειδή οι διασημότητες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σε καμία περίπτωση κοινοί θνητοί, δεν θα μπορούσαν να εκφράσουν και κοινές τελευταίες επιθυμίες. Δείτε τι είχαν ζητήσει σε περίπτωση που άφηναν τον μάταιο τούτο κόσμο.
10. Ο Mark Gruenwald ήθελε οι στάχτες του να γίνουν εξώφυλλο κόμικ
 
Ο Mark Gruenwald ένας από τους κορυφαίους συντάκτες της Marvel Comics πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 42 ετών από έμφραγμα, ωστόσο όλοι οι συνάδελφοί του γνώριζαν την τελευταία του επιθυμία. Ο ίδιος είχε ζητήσει οι στάχτες του να αναμειχθούν με το μελάνι που θα χρησιμοποιούνταν για την δημιουργία ενός εκ των εξωφύλλων.
Έτσι, το 1997 η Marvel πραγματοποίησε την τελευταία του ευχή και δημιούργησε το εξώφυλλο του γνωστού κόμικ "Squadron Supreme", όπου εκτός από τις στάχτες του που αναμείχθηκαν με το μελάνι, αρκετές από τις ιστορίες που είχε γράψει το 1985 συμπεριλήφθηκαν στη συγκεκριμένη έκδοση.
9. Η Leona Helmsley άφησε περιουσία 12 εκατομμύρια στο σκυλάκι της
 
Η Leona Helmsley ήταν διάσημη μεσίτρια, που είχε καταφέρει να δημιουργήσει περιουσία εκατομμυρίων. Προκάλεσε αίσθηση όταν αποφάσισε να αφήσει εκτός διαθήκης τα εγγόνια της, αλλά να συμπεριλάβει τον σκύλο της. Συγκεκριμένα η Helmsley  άφησε στο σκυλάκι της τον Trouble 12 εκατομμύρια και στον αδελφό της, που ήταν και ο "κηδεμόνας" του κατοικίδιου, άφησε 10 εκατομμύρια προκειμένου να το φροντίζει.
Ωστόσο, η επιθυμία της δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς το δικαστήριο στο οποίο κατέφυγαν οι συγγενείς δεν δέχτηκε να κληρονομήσει το υπέρογκο ποσό ένας σκύλος, με αποτέλεσμα η περιουσία να μοιραστεί στον αδελφό και τα εγγόνια της.
8. Η Elizabeth Taylor ήθελε να αργήσει στην κηδεία της
 
Η διάσημη σταρ Elizabeth Taylor ήθελε πάντα να προκαλεί εντύπωση, με αποτέλεσμα η τελευταία της επιθυμία να είναι να αργήσει να φθάσει στην ίδια της την κηδεία προκειμένου να "κάνει είσοδο".
Έτσι, τον Μάρτιο του 2011 η κηδεία της στο νεκροταφείο της Καλιφόρνια έγινε με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών, με τα κοντινά της πρόσωπα να δηλώνουν ότι το φέρετρό της έφτασε με καθυστέρηση μετά από επιθυμία της ίδιας.
7. Ο Gene Roddenberry ζήτησε να σταλούν οι στάχτες του στο διάστημα
 
Όταν ο Gene Roddenberry, ο δημιουργός του πρώτου "Star Trek", πέθανε το 1991 και η σύζυγός του αποφάσισε να πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία και να στείλει στο διάστημα τις στάχτες του. Έτσι, το 1997 ένα μη επανδρωμένο διαστημικό αεροσκάφος ξεκίνησε το 22 λεπτών ταξίδι του μεταφέροντας τις στάχτες του Roddenberry.
6. Ο Hunter S. Thompson ζήτησε να πεταχτούν οι στάχτες με κανόνι
 
Ο γνωστός δημοσιογράφος Hunter S. Thompson αυτοκτόνησε το 2005, ενώ νωρίτερα είχε εκφράσει σε φίλους του την επιθυμία οι στάχτες του να εκτοξευτούν με ένα κανόνι. Έτσι, μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία περίπου 350 φίλοι του δημοσιογράφου συγκεντρώθηκαν στην αυλή της φάρμας του, όπου είχε τοποθετηθεί ένα κανόνι και έκαναν πράξη την τελευταία του επιθυμία.
5. Ο Harry Houdini ήθελε να νικήσει το θάνατο
 
Ο Harry Houdini ήταν ένας από τους πιο γνωστούς μάγους του προηγούμενου αιώνα. Τα ριψοκίνδυνα μαγικά κόλπα τον είχαν κάνει να πιστεύει ότι θα μπορούσε να νικήσει το θάνατο. Έτσι, όταν το 1926 πέθανε, είχε γίνει γνωστό ότι είχε ζητήσει από τη σύζυγό του να διοργανώνει κάθε χρόνο την ίδια μέρα μια συνάντηση όπου ο ίδιος θα μπορούσε να επικοινωνήσει  μαζί της, αλλά και με τους φίλους του. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες της συζύγου φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ.
4. Ο Fredric Baur ζήτησε να ταφεί σε ένα κουτί Pringles
Ο Fredric Baur ζήτησε να ταφεί μέσα στο δημιούργημά του, που δεν ήταν άλλο από ένα κουτί από τα γνωστά πατατάκια Pringles. Ήταν ο ίδιος που ζήτησε από τους συγγενείς του να πραγματοποιήσουν αυτή του την επιθυμία με αποτέλεσμα το 2008, όταν και άφησε την τελευταία του πνοή, ταλαιπωρημένος από το Αλτσχάιμερ, οι συγγενείς του να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του.
3. Η Dusty Springfield ήθελε ο γάτος της να έχει μια άνετη ζωή
 
Η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια Dusty Springfield είχε μια εκκεντρική ζωή, κατά τη διάρκεια της οποίας ήλθε αντιμέτωπη με ψυχολογικά προβλήματα και εθισμούς. Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να περάσει τη ζωή της στην εξοχή μαζί με τον γάτο της.
Έτσι, στην διαθήκη της ο γάτος της είχε προτεραιότητα, καθώς η ίδια ζητούσε να τραφεί αποκλειστικά με βρεφικές τροφές και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του σε ένα δεντρόσπιτο.
2. ΟJimmy Dean ζήτησε να ταφεί μέσα σε ένα πιάνο μαυσωλείο
 
Ο αστέρας της κάντρι μουσικής Jimmy Dean πέθανε το 2010 σε ηλικία 81 ετών. Λίγο καιρό πριν από τον θάνατό του είχε δηλώσει ότι ήθελε  να ταφεί μέσα σε ένα γιγαντιαίο πιάνο - μαυσωλείο, πράγμα που έγινε πραγματικότητα καθώς η οικογένειά του φρόντισε για την δημιουργία του. Στην κορυφή του μαυσωλείου αναγράφεται η επιγραφή "Here lies one hell of a man" (Ενθάδε κείται ένας απίστευτος άνθρωπος).
1. Ο Jack Benny ζήτησε να πηγαίνουν καθημερινά ένα τριαντάφυλλο στη σύζυγό του
 
Ο Jack Benny είχε την πιο ρομαντική τελευταία επιθυμία, καθώς δεν ζήτησε τίποτα για τον εαυτό του, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ τη σύζυγό του Sayde Marks. Ο Benny  πέθανε το 1947, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα και στη διαθήκη του ζητούσε να αποστέλλεται καθημερινά ένα τριαντάφυλλο στη σύζυγό του. Έτσι, η Sayde  παραλάμβανε ένα τριαντάφυλλο κάθε μέρα, για 9 χρόνια, μέχρι τον θάνατό της.

(Πηγή: TheRichest)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου