Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Φρικιαστικό! Αρουραίος δάγκωσε νεογνό μέσα σε θερμοκοιτίδα (video)

Φρικιαστικό! Αρουραίος δάγκωσε νεογνό μέσα σε θερμοκοιτίδα (video)


Ένας τεράστιος αρουραίος επιτέθηκε σε ανυπεράσπιστο νεογνό που βρισκόταν σε θερμοκοιτίδα μαιευτηρίου στο νοσοκομείο... Bernadette Seaver στο Μπελίζ της κεντρικής Αμερικής.

Τα ουρλιαχτά του νεογνού κινητοποίησαν τις νοσοκόμες του μαιευτηρίου οι οποίες έσπευσαν να δουν τι συνέβη. Το αίμα τους όμως πάγωσε στη θέα του τρωκτικού που εισέβαλε μέσα στη θερμοκοιτίδα και επιτέθηκε στο νεογνό.
Αμέσως απομάκρυναν το άτυχο βρέφος το σώμα του οποίου είχε γεμίσει σχεδόν όλο με πληγές από τις πολλαπλές δαγκωματιές που δέχθηκε.
Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε ότι «Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη. Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσουμε ποτέ ξανά κάτι τέτοιο» εξηγώντας ότι «Πιστεύουμε ότι εισέβαλε από την οπή εξαερισμού».
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως μόλις πριν μερικούς μήνες το νοσοκομείο είχε αντιμετωπίσει μια πρωτοφανή εισβολή αρουραίων, αναγκάζοντας τους ιθύνοντες να χτίσουν νέα αποθήκη τροφίμων.
«Λάβαμε δραστικά μέτρα και δεν αφήνουμε πλέον εκτεθειμένο τίποτα φαγώσιμο», κατέληξε ο Bernadette Seaver, επιβεβαιώνοντας πως η μητέρα και το μωράκι της πήραν τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο απόλυτα υγιείς.
Οι εικόνες ίσως ενοχλήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου