Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΣΟΚ! Τρομοκράτης της Αλ Κάιντα ο Σύρος που του έβαλε τρικλοποδιά η οπερατέρ στην Ουγγαρία!

O Σύρος μετανάστης, που μία γυναίκα οπερατέρ από κανάλι της Ουγγαρίας του έβαλε τρικλοποδιά, τη στιγμή που προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα της χώρας για να φτάσει στην Ισπανία μέσω της κεντρικής Ευρώπη, 
αποδείχθεικε ότι ήταν τρομοκράτης της Αλ Κάιντα!



Αυτό υποστηρίζει το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Vesti, το οποίο μάλιστα προέβαλε και σχετικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων, ενώ αναπαρήγαγε το θέμα και στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Βεβαίως, στο Planet-Greece κρατάμε μικρό καλάθι για τις αποκαλύψεις, αλλά όταν αυτές έρχονται από τη Ρωσία, και μάλιστα από αξιόπιστα μέσα ενημέρωσης, δεν μπορούμε παρά να καταγράψουμε την είδηση.

Αυτή είναι η φωτογραφία - ντοκουμέντο που δημοσιεύουν οι Ρώσοι και αναπαράγουμε στο 365days-2blog:


Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, λοιπόν, Σύροι πρόσφυγες, μέσω των κοινοτήτων τους στην Ευρώπη, αποκάλυψαν ότι ο Οσάμα Αμπντουλάχ Μος, δεν είναι ο προπονητής ποδοσφαίρου, όπως συστήθηκε στην Ισπανία και έγινε δεκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον γιο του, αλλά μέλος του τρομοκρατικού πυρήνα της Αλ Κάιντα "Al-Nusra Front». Αυτή η ριζοσπαστική οργάνωση ήταν το συριακό σκέλος της αλ-Κάιντα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδίδει το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο, οι εκπρόσωποι της ρωσικής κοινότητας των Κούρδων της Συρίας έχουν έρθει σε επαφή ομοθρήσκους τους, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου