Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Δημοσιεύματα για συμφωνία Μουρίνιο - Τσέλσι!


Σε συμφωνία για 3ετές συμβόλαιο συνεργασίες έχει έρθει ο Ζοζέ Μουρίνιο με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, σύμφωνα με πηγές του βρετανικού Τύπου.
Εφημερίδες όπως η "Daily Mirror" και η "Express" αναφέρουν ότι οι 2 πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για την επανασύνδεση, μετά το άσχημο διαζύγιο το 2007.
Οι σχέσεις των 2 αντρών είχαν διαταραχθεί εκείνο το διάστημα, αλλά αποκαταστάθηκαν σχετικά σύντομα και ήδη ο Πορτογάλος προπονητής έχει αφήσει υπαινιγμούς πως η Τσέλσι είναι ο πιο πιθανός σταθμός στην καριέρα του μετά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
"Η Τσέλσι έχει αποφασίσει ότι ο Ζοζέ είναι ο άνθρωπος που θέλει τώρα", αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της "Express", ενώ η "Mirror" αποκαλύπτει την ύπαρξη αρχικής συμφωνίας για το καλοκαίρι.
Ο Ρώσος μεγιστάνας εξετάζει εδώ και πολύ καιρό την επιλογή του Μουρίνιο, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ δεν δείχνει ικανός να καθοδηγήσει τους "μπλε" ξανά στο δρόμο των επιτυχιών και η διαρκής αντιπαράθεση με τον κόσμο των πρωταθλητών Ευρώπης φθείρει και αγωνιστικά την ομάδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις κράτησαν αρκετές εβδομάδες και από τη στιγμή που η κόντρα τους ανήκει στο παρελθόν, η επιστροφή του Μουρίνιο στο "Στάμφορντ Μπριτζ" όπου πρωτοπάτησε το 2004, είναι εφικτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου