Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Στους ισχυρούς του Champions League ο ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία Φενέρ, Μπεσίκτας

Στους ισχυρούς του Champions League ο ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία Φενέρ, Μπεσίκτας Τα ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ ήρθαν από τη Νιόν κι από την τιμωρία των Φενέρμπαξε, Μπεσίκτας που στέλνει τον Δικέφαλο στους ισχυρούς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.






Η UEFA τιμώρησε την Φενέρμπαχτσε με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 2+1 χρόνια λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στην Τουρκία. Για τον ίδιο λόγο και για ένα χρόνο τιμωρήθηκε και η Μπεσίκτας. Αντικαταστάτριά τους είναι η Μπούρσασπορ που έχει χαμηλότερο συντελεστή από τον ΠΑΟΚ, έτσι οι Θεσσαλονικείς περνούν στους ισχυρούς μαζί με τις Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόβεν, Μέταλιστ Χάρκιβ. Πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι οι Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία), Νόρτζελαντ (Δανία), Γκρασχόπερς (Ελβετία), Ζούλτε Βάρεγκεμ (Βέλγιο) και Μπούρσασπορ (Τουρκία).

Οσον αφορά στα play-offs, δηλαδή τον τελευταίο γύρο πριν τους ομίλους, οι Αρσεναλ, Μίλαν και Σάλκε θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς, έτσι για να είναι στους ισχυρούς ξανά ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να αποκλειστούν στον 3ο προκριματικό τουλάχιστον τρεις από τις Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν και Μεταλίστ Χάρκιβ, πράγμα δύσκολο.



Ο διεθνής αμυντικός μέσος που ανήκε στην Μονακό, αλλά την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στο ΑΠΟΕΛ, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτή είναι η τέταρτη μετεγγραφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που έχει βάλει στόχο να ενισχυθεί όσο γρηγορότερα μπορεί, ώστε να πραγματοποιήσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της.
Ο Τζιόλης επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη μετά από μια πενταετία όπου αγωνίστηκε σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία στις Βέρντερ Βρέμης, Σιένα, Ραθίνγκ Σανταντέρ και Μονακό αντίστοιχα.

Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο ΤζιόληςΟ διεθνής αμυντικός μέσος που ανήκε στην Μονακό, αλλά την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στο ΑΠΟΕΛ, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτή είναι η τέταρτη μετεγγραφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που έχει βάλει στόχο να ενισχυθεί όσο γρηγορότερα μπορεί, ώστε να πραγματοποιήσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της.


Ο Τζιόλης επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη μετά από μια πενταετία όπου αγωνίστηκε σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία στις Βέρντερ Βρέμης, Σιένα, Ραθίνγκ Σανταντέρ και Μονακό αντίστοιχα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου