Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Προγνωστικά ποδοσφαίρου 30/7

Φίλοι και φίλες ενδιαφέρουσα η σημερινή μέρα, καθώς έχουμε αρκετές σημαντικές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του champions leauge που μπορούν να μας στείλουν ταμείο.

Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας....





ΠΑΟΚ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Ο ΠΑΟΚ ξεκινά το ευρωπαϊκό του ταξίδι με πολλά όνειρα καθώς η έλευση του Ιβάν Σαββίδη ανέβασε τις προσδοκίες και ο δικέφαλος εκτός από πρωτάθλημα θέλει να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στις 9 το βράδυ στη Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στη νεόπλουτη και ιδιαίτερα δυνατή Μέταλιστ. 

Κακά τα ψέμματα, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στη κληρωτίδα ως αδύνατος, η Μέταλιστ φαντάζει ως ανταγωνίσιμος αντίπαλος, καθώς ο δικέφαλος απέφυγε μεγαθήρια και αν θέλει φέτος να κάνει την υπέρβαση "ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα". Αν ο δικέφαλος αγωνιζόταν με το κόσμο του, θα έλεγα με σιγουριά ότι ο άσσος είναι σίγουρος, καθώς σε μια καυτή Τούμπα πολύ λίγες ομάδες στάθηκαν όρθιες. Επειδή όμως ο δικέφαλος στη Ευρώπη έχει νικήσει πολύ πιο δυνατές ομάδες από την Ουκρανική ομάδα πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και απόψε.  

Προτείνω τον άσσο και εναλλακτικά το UNDER.

Οι υπόλοιπες προτάσεις μας είναι:

FC BASEL 1893-MACCABI TEL AVIV  1
FC NORDSJAELLAND-ZENIT   2
AUSTRIA VIENNA-FH HAFNARFJORDUR  1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου