Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα, με τις ευλογίες του Μέσι, ο Αργεντινός Τάτα Μαρτίνο

Νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα, με τις ευλογίες του Μέσι, ο Αργεντινός Τάτα Μαρτί
Μετά την απότομη κι αναγκαστική αποχώρηση του πρώην τεχνικού των «μπλαουγκράνα», Τίτο Βιλανόβα, η Μπαρτσελόνα μπήκε σε διαδικασία εύρεσης προπονητή στα μέσα του καλοκαιριού. 







Η ανάγκη αναπλήρωσης του κενού που άφησε ο Ισπανός προπονητής ήταν επιτακτική και αυτό το ήξερε καλά ο πρόεδρος του συλλόγου Σάντρο Ροσέλ που φρόντισε η ομάδα του να μην μείνει ούτε τρεις μέρες χωρίς τεχνικό.

Ο «εκλεκτός» του Σάντρο Ροσέλ, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, είναι ο Αργεντινός προπονητής Τάτα Μαρτίνο, που φέτος οδήγησε τη Νιούελ Ολντ Μπόις, του Νάτσο Σκόκο, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Αργεντινής και στους «4» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο 50χρονος τεχνικός εξαργυρώνει έτσι την εξαιρετική δουλειά που έκανε στο πάγκο της ομάδας της Αργεντινής.

Το συμβόλαιο του νέου τεχνικού της Μπαρτσελόνα θα είναι διαρκείας τριών ετών, ενώ θα έχει στο πλευρό του τους Ελβιο Παολορόσο και Χόρχε Παουτάσο, φυσιοθεραπευτή και βοηθό αντίστοιχα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μαρτίνο έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Αργεντινό σταρ Λιονέλ Μέσι ο οποίος παλαιότερα σε δηλώσεις του είχε αναφέρει: «Μου αρέσει ο Τάτα Μαρτίνο, είναι σπουδαίος προπονητής».


Πηγή: | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου