Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Να βάλει βάσεις πρόκρισης


Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το ΑΠΟΕΛ που υποδέχεται στο ΓΣΠ στην Μάριμπορ, και στόχος είναι μια καθαρή νίκη για να βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στην Σλοβενία. 


Εχουν γίνει πολλές αλλαγές στην ομάδα, με κυριότερη την αλλαγή προπονητή, όμως αισιοδοξία πως με όπλο την εμπειρία και την συμπαράσταση του κόσμου, θα φέρουν σε πέρας με επιτυχία την αποστολή τους. Θυμίζουμε ότι το ΓΣΠ θα είναι ντυμένο πορτοκαλί, αφού πέραν των 18.000 αναμένεται να πάρουν θέση στις εξέδρες του σταδίου της πρωτεύουσας, δίνοντας το σύνθημα της πρόκρισης στους παίκτες του Πάουλο Σέρζιο.


Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε με τον Πάουλο Σέρτζιο να μην υπολογίζει τον τραυματία Κλουκόφσκι και τον τιμωρημένο Σέρινταν. Την θέση του Κλουκόφσκι στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει εκτός απροόπτου ο Ντα Σίλβα, με τον Μάριο Ηλία να αποτελεί την εναλλακτική επιλογή. Στην κορυφή της επίθεσης έχει προβάδισμα ο Γκονσάλβες, ενώ την θέση διεκδικεί και ο Πιέρος Σωτηρίου. Παίζεται μια θέση στην ενδεκάδα μεταξύ Χαραλαμπίδη και Μπενασούρ.

Πιο συγκεκριμένα, η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ αναμένεται ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πάρντο, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μάριο Σέρτζιο και στο αριστερό ο Ντα Σίλβα. Ολιβέιρα και Αμορίν θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μοράις και Γκόμες. 

Στην επίθεση, αριστερά θα βρίσκεται ο Αλωνεύτης, δεξιά ο Χαραλαμπίδης, ο Μαντούκα σε ρόλο επιτελικού μέσου, και ο Γκονσάλβες στην κορυφή της επίθεσης. Αν προτιμηθεί ο Μπενασούρ σε ρόλο επιτελικού, θα αγωνιστεί στα άκρα ο Μαντούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου