Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΣΟΚ από 14χρονη! Ερωτικές συνευρέσεις για 150 ευρώ

Αποκαλύψεις σοκ από 14χρονη. Ερωτικές συνευρέσεις για 150 ευρώΑποκαλύψεις σοκ από 14χρονη. Ερωτικές συνευρέσεις για 150 ευρώ...



Έμειναν με ανοιχτό το στόμα οι αστυνομικοί με όσα κατέθεσε η 14χρονη για την πολύκροτη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης που συγκλονίζει την Κύπρο από την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην εξάωρη κατάθεσή της στην παρουσία των γονιών της αλλά και λειτουργών των Κοινωνικών Υπηρεσιών, α ανήλικη υποστήριξε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που συνευρέθηκε ερωτικά με τον επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη, αλλά είχε οδηγηθεί και στο παρελθόν στο διαμέρισμά του από τον 35χρονο Νίκο Νικολάου, ο οποίος φέρεται να λειτουργούσε ως προαγωγός, σύμφωνα με τη μαρτυρία της 14χρονης.

Μάλιστα, το κορίτσι έκανε λόγο για την επιρροή που ασκούσε πάνω της ο 35χρονος, αφού η ίδια δήλωσε χρήστρια κοκαΐνης, με τον 35χρονο να την προμηθεύει με τη δόση της. Στην κατάθεσή της, η 14χρονη ανέφερε πως ο επιχειρηματίας από τη Λάρνακα της έδινε διάφορα χρηματικά ποσά –μέχρι και 150 ευρώ– για να συνευρεθούν ερωτικά. Αυτό ήταν και το ποσό που της έδωσε –όπως ισχυρίστηκε– και το Σάββατο 26 Απριλίου, διαφοροποιώντας τη θέση της σε σχέση με τη 15χρονη, καθώς στη δική της περίπτωση υποστηρίζει ότι η σεξουαλική πράξη ήταν αποτέλεσμα οικονομικής συναλλαγής. Ωστόσο, κατέθεσε πως ο 35χρονος την προμήθευε με κοκαΐνη στο διαμέρισμά του, πριν τη μεταφέρει στη Λάρνακα, στο σπίτι του επιχειρηματία, γεγονός που ίσως αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά τη 14χρονη για στοιχειοθέτηση υπόθεσης βιασμού, καθώς η ίδια δεν αναφέρεται σε βιασμό, ωστόσο δεν μπορεί να θεωρηθεί –εφόσον επιβεβαιωθεί η μαρτυρία της– πως συμμετείχε στις πιο πάνω πράξεις με πλήρη συναίσθηση, εάν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Μετά τη μαρτυρία της 14χρονης, οι ανακριτές πρέπει να εξακριβώσουν τι και για πόσο καιρό συνέβαινε στο διαμέρισμα του επιχειρηματία και επιπλέον αν ο 35χρονος λειτουργούσε ως προαγωγός και άλλων ανήλικων κοριτσιών, λειτουργώντας ως μεσάζων ερωτικών υπηρεσιών και προς άλλους «πελάτες».

Δεν συνεργάζονται οι ύποπτοι


Στο μεταξύ, οι δύο ύποπτοι μέχρι στιγμής δείχνουν απρόθυμοι να συνεργαστούν με την Αστυνομία. Ο Νικολάου επιμένει πως ό,τι έγινε έγινε με τη θέληση των δύο κοριτσιών και ο Λευκαρίτης πως δεν γνώριζε την ηλικία τους.

Ο επιχειρηματίας βγήκε από το Νοσοκομείο της Λάρνακας το απόγευμα του Σαββάτου μετά από διήμερη νοσηλεία, και οδηγήθηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού της Αραδίππου. Την Τετάρτη θα οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όπου η Αστυνομία θα ζητήσει ανανέωση της κράτησής τους με νέο διάταγμα.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε  από το ΡΙΚ, στο διαμέρισμα του επιχειρηματία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταινίες που δείχνουν άλλα κορίτσια, η ηλικία των οποίων δύσκολα μπορεί να εξακριβωθεί από την εικόνα, καθώς το η κάμερα που χρησιμοποιήθηκε φαίνεται να είναι παλιάς τεχνολογίας και το υλικό όχι ξεκάθαρο. Προς αυτή την κατεύθυνση η Αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα πρόσωπα που φαίνονται στις συγκεκριμένες ταινίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου