Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

7χρονος έχει αλλεργία...ίδιο του τον εαυτό!

7χρονος έχει αλλεργία...ίδιο του τον εαυτό!Η ζωή καμιά φορά είναι πολύ άδικη και εκδικητική, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι της έχεις κάνει κάτι! Ρωτήστε και τον 7 ετών Junior Rucroft, ο οποίος γεννήθηκε καταδικασμένος να ζει με αλλεργία στον ίδιο του τον εαυτό!Οι περισσότεροι άνθρωποι με αλλεργίες μπορούν να ζήσουν μια απολύτως φυσιολογική ζωή, μένοντας μακριά από αυτά που τις προκαλούν. Όχι όμως και αυτό το αγοράκι από το Ντάρλινγκτον, το οποίο αντιμετωπίζει κάθε μέρα κρίση άσθματος που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία, εξαιτίας των θυλάκων των ίδιων του των τριχών! Έχει μάλιστα μεταβεί πάνω από 50 φορές στο νοσοκομείο, εξαιτίας σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων!
«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο από το σχολείο του επειδή όταν αγχωνόταν και έπιανε τα μαλλιά του, στη συνέχεια άγγιζε το πρόσωπό του και πρηζόταν! Είναι τελείως τρελό να είναι κανείς αλλεργικός στα μαλλιά του», τόνισε η 31 ετών μητέρα του άτυχου αγοριού!
Αυτή πάντως δεν είναι η μόνη αλλεργία που ταλαιπωρεί τον Τζούνιορ, καθώς πριν λίγο καιρό, ένα φιλί της μητέρας του παραλίγο να τον σκοτώσει! Νωρίτερα είχε καταναλώσει ξηρούς καρπούς...
Και αν δεν πειστήκατε από το μαρτύριο που περνά καθημερινά το αγόρι και η οικογένειά του, σάς ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται να έρθει επίσης σε επαφή με καρύδια, γάτες, σκύλους, ινδικά χοιρίδια, κουνέλια, άλογα, γρασίδι, ακάρεα σκόνης και γύρη, ενώ από το κοκτέιλ φαρμάκων που παίρνει (χωρίς τις 10 εισπνοές κάθε πρωί) δίνει μάχη και με την παχυσαρκία!
Ο Τζούνιορ είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειάς του που έχει οποιαδήποτε μορφής αλλεργία.

365days-2blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου