Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Δάσκαλος ερωτεύθηκε την 8χρονη μαθήτριά του και δεσμεύτηκε να την παντρευτεί αλλά...

Δάσκαλος ερωτεύθηκε την 8χρονη μαθήτριά του και δεσμεύτηκε να την παντρευτεί αλλά...

Αυτό συμφωνήθηκε το 2005 όμως η έφηβη πλέον κοπέλα τον «πούλησε» καθώς νυμφεύθηκε έναν άλλον άνδρα το 2011 - Στα δικαστήρια η υπόθεση καθώς «χρηματοδοτούσε» την οικογένεια




Ένας άνδρας, στην Ταϊβάν, ήταν 32 ετών το 2005 όταν συμφώνησε με τη μητέρα ενός 8χρονου τότε κοριτσιού, ότι θα του έδινε την κόρη της να την παντρευτεί, όταν θα έφτανε στην κατάλληλη ηλικία.

Ο άνδρας αυτός, ο οποίος ήταν δάσκαλος της μικρής, ισχυρίζεται ότι ερωτεύτηκε «θανάσιμα» την 8χρονη και αφού συμφώνησε με τη μητέρα της, περίμενε να περάσει ο καιρός για να ενηλικιωθεί, για να την παντρευτεί. 

Μάλιστα είχαν υπογράψει και συμβόλαιο. Πέρα από αυτό όμως, ο άνδρας αυτός πρόσφερε οικονομική βοήθεια στην οικογένεια της... μέλλουσας γυναίκας του. Μάλιστα, δαπάνησε περίπου 30.000 δολάρια για την κοπέλα και τη μητέρα της, ενώ πλήρωσε και κάποια ανεξόφλητα χρέη τους.

Όλα αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 9 ετών. Τώρα όμως, που η νύφη ενηλικιώθηκε και ήρθε επιτέλους η ώρα να το πάρει το κορίτσι, ο άνδρας πληροφορήθηκε ότι έχει ήδη παντρευτεί έναν άλλον άνδρα το 2011 και έχει και ένα παιδί μαζί του.

Ετσι, αποφάσισε να πάει τη μητέρα της στο δικαστήριο για απάτη. Ωστόσο η υπόθεση δεν πήγε όσο καλά περίμενε.

Ο δικαστής έκρινε ότι το αρχικό συμβόλαιο γάμου πριν από εννιά χρόνια (που ήταν αρχικά μόνο μια προφορική συμφωνία) ήταν ενάντια των νόμων της δημόσιας ηθικής και κήρυξε ολόκληρη την υπόσχεση του γάμου άκυρη από την αρχή.

Η περίεργη αυτή υπόθεση έχει προκαλέσει αντιφατικές αντιδράσεις στον κόσμο. Οι περισσότεροι κατηγορούν την μητέρα, ενώ κάποιοι δεν μπορούν να κατανοήσουν πώς είναι δυνατόν ένας 32χρονος να ερωτευτεί μια 8χρονη.

1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου