Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Φρίκη: Ομαδικός βιασμός και δημόσιος ραβδισμός σε χήρα γιατί είχε ερωτικές σχέσεις με παντρεμένο

fdvdfv
Τον έρωτα της πλήρωσε μία 25χρονη χήρα από επαρχία της βόρειας Ινδονησίας όπου βιάστηκε επανειλημμένα μπροστά στα μάτια του 40χρονου παντρεμένου εραστή της από οκτώ άνδρες




Όλα αυτά συνέβησαν στην πόλη Langsa στη βόρεια Ινδονησία και ήρθαν στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Jakarta Globe. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα για το… ατόπημά της τιμωρήθηκε με το βιασμό της από οκτώ άνδρες, ανάμεσά τους και ένας 13χρονος, όπως ορίζει ο θρησκευτικός νόμος της Σαρία, ενώ ο 40χρονος εραστής της ήταν δεμένος και ανήμπορος να αντιδράσει.

Δεν έφτανε όμως μόνο η σεξουαλική κακοποίηση της 25χρονης χήρας αφού στο τέλος περιέλουσαν το ζευγάρι με ένα κουβά λύματα.



To μαρτύριο του παράνομου ζευγαριού δεν σταματά εδώ καθώς η τιμωρία τους συνεχίστηκε μ” ένα ακόμα μαρτύριο, αφού καταδικάστηκαν και με ραβδισμό σε δημόσιο χώρο. Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιμπραήμ Λατίφ, υπεύθυνο για την εφαρμογή της Σαρία στην πόλη, ο βιασμός της γυναίκας δεν λαμβάνεται υπόψη από το νόμο της Σαρία, επειδή το ζευγάρι διέπραξε θρησκευτικό έγκλημα! Ο Λατίφ δήλωσε πως οι βιαστές θα οδηγηθούν σε ποινικό δικαστήριο, με τους τρεις από τους οκτώ να έχουν ήδη συλληφθεί.


Στην ίδια πόλη τον Ιανουάριο του 2010 βιάστηκε 20χρονη φοιτήτρια από τρεις αστυνομικούς,οπαδούς της Σαρία, επειδή επέβαινε με το φίλο της πάνω σε μηχανή, οι δύο από αυτούς συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν σε οκταετή φυλάκιση, ενώ ο τρίτος διέφυγε της σύλληψης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου