Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Τι σύλλογος! Γυναίκες διαβάζουν τόπλες στα πάρκα της Νέας Υόρκης

Τι σύλλογος! Γυναίκες διαβάζουν τόπλες στα πάρκα της Νέας ΥόρκηςΔείτε φωτογραφίες - Μερικές είναι τόσο φανατικές που πετούν όλα τους τα ρούχα


Την άνοιξη στη Νέα Υόρκη τα πάρκα γεμίζουν και πολλοί αρέσκονται να διαβάζουν το βιβλίο τους ξαπλωμένοι στο γρασίδι. Μερικές γυναίκες όμως το κάνουν αυτό χωρίς ρούχα από τη μέση και πάνω. Ούτε εσώρουχα... Πρόκειται για το κλαμπ «The Outdoor Co-Ed Topless Pulp Fiction Appreciation Society» που την Παρασκευή εμφανίστηκαν στο Central Park και το Σάββατο διάβασαν στη βεράντα ενός ξενοδοχείου που είναι πολύ friendly σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Ανάμεσα στα διαβιάσματα που ξεχώρισε η Huffington Post ήταν τα «Hunt Through The Cradle of Fear», «Borderline», «Abraham Lincoln, Presidential Fu*k Machine», αλλά και το «Moby Dick».Το κλαμπ δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια και στόχος του είναι να καταστήσει το διάβασμα σέξι, υπενθυμίζοντας παράλληλα στους Νεοϋρκέζους ότι το τόπλες δεν είναι παράνομο στην πόλη τους.Τα μέλη είναι πολύ ενεργά και στα social media, ενώ όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, μερικές γυναίκες του συλλόγου είναι τόσο φανατικές που τα πέταξαν όλα τους τα ρούχα!


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου