Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Απίστευτο βίντεο: Άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές στον Jay Z από την αδερφή της Beyonce!

Όλα έγιναν μέσα σε ένα ασανσέρ - Αμέτοχη στο σκηνικό η ποπ σταρ


Ένα απίστευτο σκηνικό με έναν καβγά που βλέπει το φως της δημοσιότητας... Πρωταγωνιστές η Beyonce, η αδερφή της Solange και ο σύζυγος της ποπ σταρ Jay Z.

Όλα συνέβησαν μέσα σε ένα ασανσέρ όταν οι τρεις έφευγαν από το Met Gala, στη Νέα Υόρκη.



Έξαλλη και σε κατάσταση αμόκ η αδερφή της Beyonce άρχισε να κλωτσά, να χτυπά και να... φτύνει τον γαμπρό της μέσα στο ασανσέρ.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο και προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, και δημοσιοποιήθηκε από το TMZ, η 27χρονη Solange επιτέθηκε με μανία στον Jay Z με τον σωματοφύλακά τους να προσπαθεί να την κρατήσει και την Beyonce να μένει αμέτοχη σε ό,τι διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια της. 

Παραμένει άγνωστο το τι προκάλεσε το ξέσπασμα της Solange, στο οποίο ο Jay Z προσπάθησε να αντιδράσει, πιάνοντας το πόδι της, αλλά δε φαίνεται να της ανταποδίδει τα χτυπήματα.





Όταν άνοιξε ξανά η πόρτα του ασανσέρ και οι τρεις τους βγήκαν η Solange φαίνεται εμφανώς εκνευρισμένη, ο Jay Z σοκαρισμένος από την επίθεση που είχε προ ολίγου δεχθεί και η Beyonce ψύχραιμη. Η τελευταία μπήκε στο ίδιο αυτοκίνητο με την αδερφή της, ενώ ο Jay Z επιβιβάστηκε σε διαφορετικό όχημα φεύγοντας.

Δείτε το απίστευτο βίντεο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου