Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Sinrz.com: Μετά το ιντερνετικό ξεμάτιασμα έρχεται και η εξομολόγηση

Sinrz.com: Μετά το ιντερνετικό ξεμάτιασμα έρχεται και η εξομολόγησηΤο sinrz  φιλοδοξεί να γίνει η νέα τάση στα social media
Φτιαγμένο στην Ελλάδα, μετράει μόνο λίγες μέρες στον αέρα αλλά ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Το concept είναι πολύ απλό αλλά παράλληλα πολύ εθιστικό. 

Ο οποιοσδήποτε θέλει, μπαίνει από κινητό, τάμπλετ ή υπολογιστή ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ και ποστάρει μία αμαρτία του, κάτι που θέλει να εξομολογηθεί ή να βγάλει από μέσα του. Όλα αυτά με τη μορφή tweet, μιας και το περιεχόμενο της ανάρτησης δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 255 χαρακτήρες. 

Στην πρώτη έκδοση του sinrz, οι υπόλοιποι χρήστες ψηφίζουν κατά πόσο θα συγχωρέσουν την αμαρτία, χρησιμοποιώντας το heaven και το hell button αντίστοιχα ή να κάνουν κάποιο σχόλιο. Υπάρχει σε ξεχωριστή σελίδα η  λίστα αμαρτιών με τις περισσότερες hell votes για τον άτυπο διαγωνισμό  της μεγαλύτερης αμαρτίας.

Όπως μας είπαν αποκλειστικά οι ιδρυτές του sinrz στις επόμενες versions του sinrz θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους χρήστες, με δυνατότητες για ποστάρισμα φωτογραφιών, είσοδο με nickname για να μπορούν να ανταλλάσουν μηνύματα μεταξύ τους, check in  για να δείχνουν οι χρήστες σε ποιο σημείο έκαναν την αμαρτία τους και πολλά άλλα.

Για να εξασφαλιστεί η ανωνυμία που είναι κύριο μέλημα της ομάδας των sinrz, δεν ζητείται mail ή κάποιο άλλο προσωπικό στοιχείο. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσετε και εσείς να εξομολογηθείτε εδώ και να αφήσετε τον κόσμο να σας κρίνει για τις αμαρτίες σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου