Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Αποχώρησε απο το Your Song για τον λαϊκισμό της κριτικής επιτροπής δήλωσε ο Πετρίδης

Αποχώρησε απο το Your Song για τον λαϊκισμό της κριτικής επιτροπής δήλωσε ο ΠετρίδηςΟ παίκτης του "Your Song", Μάριος Πετρίδης, είχε αποφασίσει απο την αρχή της εβδομάδας που ήταν προτεινόμενος, να αποχωρήσει απο το παιχνίδι, εξηγώντας στο βίντεο που προβλήθηκε απόψε στην εκπομπή τους λόγους της αποχώρησης του, οι οποίοι εδράζονται στην προκατάληψη, όπως υποστηρίζει, των κριτών εναντίων του.

"Αποχώρησα γιατί πλέον έχουμε παρεκκλίνει του στόχου που θέσαμε σε αυτή την εκπομπή, δεν έπρεπε να υπάρχει τόσος λαϊκισμός", ήταν η εξήγηση που έδωσε ο Μάριος Πετρίδης, στην έναρξη του βίντεο που προβλήθηκε απόψε στο "Your Song" και αφορούσε την απόφαση του να αποχωρήσει απο το παιχνίδι.

Ο Πετρίδης, δήλωσε απογοητευμένος, που τον τρόπο που τοποθετήθηκαν οι κριτές απέναντι του, θεωρόντας ότι έχουν δείξει ξεκάθαρα την πρόθεση τους, να τον οδηγήσουν εκτός παιχνιδιού.

"Δεν ήθελα ως προτεινόμενος να τραγουδήσω στο επόμενο Live μπροστά σε αυτή την κριτική επιτροπή που είναι τόσο προκατειλημμένη και τόσο ενάντια σε εμένα", εξήγησε ο Μάριος Πετρίδης, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος θα ερχόταν απόψε να τραγουδήσει ως προτεινόμενος, αφήνωντας τον κόσμο να αποφασίσει σωστά και δίκαια, εάν η κριτική επιτροπή, δεν μεροληπτούσε, ήταν πιο αξιοκρατική και έδειχαν περισσότερο σεβασμό.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ζήτησε απο τους κριτές να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Μάριου, μετά το πέρας της προβολής του βίντεο.

Ο Νίκος Μουρατίδης, "σηκώνοντας το γάντι" που πέταξε ο Πετρίδης, απάντησε χαρακτηριστικά "Εμείς οι άνθρωποι καταπίνουμε με βουλιμία κάθε ψέμα που μας κοπλακεύει και όταν έρθει η πικρή αλήθεια την φτύνουμε".
Με τη σειρά της, η Εύη Δρούτσα, εξέφρασε τη λύπη της, για το γεγονός ότι ο Μάριος, δεν είναι παρόν απόψε στο παιχνίδι, για να αναμετρηθεί με τον Αλέξανδρο και διάλεξε να αποχωρήσει, " απο εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και αυτιά να ακούει", κατέληξε η κριτής.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, επέλεξε να μην ασχοληθεί περισσότερο με το θέμα και ερωτούμενος για τις δικές του εντυπώσεις, προσπέρασε



tothemaonline.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου