Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Εννιά ετών ο γαμπρός, μόλις 62 η νύφη!

Σε ηλικία μόλις εννέα ετών έγινε ένας από τους νεότερους γαμπρούς του κόσμου...με τη διαφορά ότι η νύφη είναι 62 ετών!


Ο μικρός μαθητής Saneie Masilela κρατά από το χέρι του την  Helen Shabangu με την οποία επανέλαβαν για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε εκατό περίπου άτομα σε ένα χωριό της Mpumalanga στη Νότιο Αφρική.
Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο πρώτος σύζυγος της νύφης, 66 ετών, αλλά και τα πέντε παιδιά της, ηλικίας από 28 έως 38 ετών.
Η απόφαση για το γάμο ανήκει στον 9χρονο ο οποίος ένα χρόνο πριν, ισχυρίστηκε ότι είδε ένα όραμα κατά τη διάρκεια του οποίου οι πρόγονοί του, του είπαν ότι πρέπει να παντρευτεί.
Από την πλευρά της, βέβαια, η οικογένεια του μικρού αγοριού ισχυρίστηκε ότι ο γάμος ήταν απλώς ένα τελετουργικό και ότι δεν έχει καμία νομική δέσμευση."Ο Saneie ήταν πολύ χαρούμενος για το γάμο και δεν αισθανόταν καμία ντροπή. Ήταν ευτυχισμένος που παντρευόταν.
"Μετά τον πρώτο γάμο που έγινε πέρυσι οι άνθρωποι συνηθίζουν να τον ρωτούν πως είναι η ζωή με την γυναίκα του, αν κοιμούνται μαζί, αν θα κάνουν παιδιά και άλλα παρόμοια. Εκείνος τους απαντά ότι μετά την τελετή και οι δυο ζούσαν όπως ακριβώς και πριν. Τίποτα δεν άλλαξε στις ζωές τους", τόνισε η μητέρα του μικρού η 47χρονη Patience Masilela  και πρόσθεσε:
"Με αυτό το γάμο κάναμε τους προγόνους μας ευτυχισμένους. Αν δεν είχε γίνει τότε κάτι κακό θα συνέβαινε στην οικογένειά μας".
Πηγή: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου