Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ομόνοια: Αποστολή εξετελέσθη στο Γκράντσκι

Αποστολή εξετελέσθη για την Ομόνοια που επικράτησε με σκορ 2-0 της Μπούντουτσνοστ, σε αγώνα που έγινε στο Γκράντσκι της πόλης Νίκσιτς, και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ.


Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα δεν υποτίμησε την ομάδα του Μαυροβούνιου, παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη, με συνέπεια να έχει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Πέραν από ελάχιστες εξαιρέσεις, η Ομόνοια δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους και πήρε αυτό που ήθελε από τον πρώτο αγώνα.
Οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Ρομπέρ Γκαρσία στο 36', μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γκριγκαλασβίλι. Ο Ισπανός επιθετικός, που ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, είχε και δοκάρι στο 46' με μακρινό δυνατό σουτ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με ωραία ετκεέσλη φάουλ ο Λιομπζιανίντζε στο 78΄.
ΦΑΣΕΙΣ
78' Ομόνοια - ΓΚΟΛ. Ο Λιομπζιανίντζε με απευθείας φάουλ διπλασίασε τα γκολ της Ομόνοιας.
70' Μπούντουτσνοστ - Ο Ρασπόροβιτς με κεφαλιά ανάγκασε τον Μορέιρα να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.
65' Ομόνοια - Σουτ από τον Αλίπιο η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
62' Μπούντουτσνοστ - Ο Ραΐτσεβιτς με μακρινό σουτ ανάγκασε τον Μορέιρα να διώξει δύσκολα σε άουτ.
56' Ομόνοια - Δυνατό σουτ του Λιομπζιανίτζε από κοντά, ο Λουλιάνοβιτς απέκρουσε.
46' Ομόνοια - Δοκάρι. Οριζόντιο δοκάρι μετά από μακρινό σουτ του Γκαρσία.
44' Ομόνοια - Ο Γκριγκαλασβίλι έδωσε στον Αλίπιο, ο οποίος ντρίπλαρε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά σουτ κατέληξε μόλις έξω.
36' Ομόνοια - ΓΚΟΛ. Ωραία ενέργεια του Γκριγκαλασβίλι, που τροφοδότησε τον Γκαρσία, ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
13' Ομόνοια - Μετά από γύρισμα του Γκαρσία, ο Λιομπζιανίντζε εντελώς αμαρκάριστος και μπροστά σε κενή εστία, δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά.
Μπούντουτσνοστ (Γκόραν Πέρισιτς): Λιουλιάνοβιτς, Ρασπόνοβιτς, Κοπίτοβιτς, Τόμκοβιτς, Βούκσεβιτς, Χόκο, Ραΐτσεβιτς, Ραΐκοβιτς, Ρόγκοσιτς (46' Τσέτκοβιτς), Ίλιντσιτς (74' Μπουρζάνοβιτς), Βούγιατσιτς.
Ομόνοια (Κώστας Καϊάφας): Μορέιρα, Λιομπζιανίντζε, Ακουισταπάτσε, Σκαραμοτσίνο (81' Φυλακτού), Κυριάκου, Ράμος, Σερτζίνιο, Ρόδρι, Γκριγκαλασβίλι (72' Ρούμπιο), Αλίπιο, Γκαρσία (85' Ποτέ).
shootandgoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου