Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Συμβουλές για τους τολμηρούς που σκέφτονται να κάνουν σεξ στην θάλασσα


Ολο το απόγευμα ο ήλιος σας ρόδισε το δέρμα... Δροσίζεστε με ένα απολαυστικό κοκτέηλ. Το απόβραδο η παραλία αδειάζει. Και τότε, μέσα στην ηρεμία και την απόλυτη σιωπή μια ιδέα σας μπαίνει στο μυαλό: κι αν κάναμε σεξ μέσα στη θάλασσα; 





Προσοχή! Οσο εξωτικό και αν είναι, το να έχει κάποιος σεξουαλική επαφή μέσα στο νερό (είτε είναι ωκεανός, πισίνα, λίμνη, ποτάμι ή ακόμη και μπανιέρα) μπορεί να αποτελέσει την χειρότερη ιδέα.

1. Κίνδυνος για μόλυνση από βακτήρια

Το νερό της θάλασσας, της πισίνας, της λίμνης ή του ποταμιού είναι γεμάτα από βακτήρια παντός είδους τα οποία γίνονται ανεκτά στο δέρμα αλλά αλλάζουν συμπεριφορά όταν εισέρχονται στο εσωτερικό του σώματος.

2. Μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο

Οσο κι αν φαίνεται αφύσικο το νερό ξηραίνει την περιοχή των οργάνων και κάθε κίνηση μπορεί να προκαλέσει ανυπόφορο πόνο και ερεθισμούς. Είναι μάλιστα ευκολότερο να κολλήσει κάποιος σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια αφού αυξάνονται οι κίνδυνοι να καταστραφεί το προφυλακτικό.

3. Πτώσεις και κίνδυνοι

Ο,τι ισχύει για το μπάνιο και το ντους, ισχύει και για τη θάλασσα ή την πισίνα. Οσο εύκολα μπορεί κάποιος να γλιστρίσει και να χτυπήσει άσχημα στο μπάνιο του τόσο επικίνδυνο είναι να κάνει αγκαλίτσες και τρέλες στα βαθιά. Είτε πρόκειται για θάλασσα είτε για πισίνα, κρατείστε τα πόδια στο έδαφος και μην ριψοκινδυνεύετε για να φανείτε άνετοι και ωραίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου