Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η πρώτη φωτογραφία του νέου Suzuki Vitara πριν το ντεμπούτο του στο Παρισιού

Με «φρέσκια» εμφάνιση, το νέο Suzuki Vitara έρχεται να αντιμετωπίσει έναν σκληρό ανταγωνισμό στην κατηγορία των μικρών και μικρομεσαίων SUV.


Όλοι εκείνοι που έχουν εντρυφήσει λίγο παραπάνω με τα αυτοκίνητα, βλέποντας το νέο Vitara θα ... σπάσουν το μυαλό τους, όντας σίγουροι ότι κάτι τους θυμίζει. Και αυτό συμβαίνει, αφού το νέο μοντέλο παραγωγής δεν είναι παρά η συνέχεια του IV-4 concept που παρουσίασε η Suzuki στο περσινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
Η ιαπωνική φίρμα αποφάσισε να βάλει στην θέση της πινακίδας το όνομα «Vitara», το οποίο χρησιμοποιεί για περισσότερο από μισό αιώνα σε παρόμοιο μοντέλο. Άλλωστε, το όνομα Vitara, είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα στον χώρο του αυτοκινήτου.
Στην βασική του έκδοση το αυτοκίνητο θα διαθέτει κίνηση στους εμπρός τροχούς, όμως, θα υπάρχουν και εκδόσεις 4Χ4 , με το σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς να είναι ίδιο με αυτό που εξοπλίζει το SX4 S-Cross. 
Το Vitara θα διατίθεται με κινητήρες  βενζίνης και diesel ενώ η εταιρία υπόσχεται χαμηλές καταναλώσεις και εκπομπές  CO2 .
Οι πωλήσεις του νέου Vitara αναμένεται να ξεκινήσουν το 2015, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις 2 Οκτωβρίου , στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου