Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

«Η ζωή μου με τα δύο πέη» Ο 45χρονος που πάσχει από διφαλλία και έγινε θρύλος του internet έγραψε βιβλίο

«Η ζωή μου με τα δύο πέη»  Ο 45χρονος που πάσχει από διφαλλία και έγινε θρύλος του internet έγραψε βιβλίο
Ένας 45χρονος άντρας δημοσίευσε φωτογραφίες με την ιδιαίτερη ανατομία του και αφιέρωσε σχεδόν δύο μέρες για να απαντήσει σε χιλιάδες χρήστες που άρχισαν να τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις.



Ο DoubleDicκDude που πάσχει από διφαλλία και απεκάλυψε τα φωτογραφικά πειστήρια με τα δύο του πέη, έγινε θρύλος του ίντερνετ και μια από τις 4 πιο δημοφιλείς συνεντεύξεις στην ιστορία του Reditt. Φέτος γιορτάζει την διασημότητά του με την κυκλοφορία μια αυτοβιογραφίας. Τίτλος του ΝSFW βιβλίου: Double Header: My Life With Two Penises.
O DoubleDicκDude εξακολουθεί να διατηρεί την ανωνυμία του, αλλά αποφάσισε πως μετά τον χαμό που προκάλεσε πριν από ένα χρόνο, έπρεπε να απαντήσει με κάποιον τρόπο στα χιλιάδες μηνύματα που δέχεται καθημερινά. Ο ίδιος αναφέρει πως μετά την περσινή του αποκάλυψη, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής και αγαπητός, αλλά βρέθηκε και αντιμέτωπος με πολύ ακραίες ρατσιστικές συμπεριφορές.
"Ο κόσμος εξακολουθεί να είναι κακός και επιθετικός όταν βλέπει κάτι που δεν έχει συνηθίσει. Ήταν λογικό αν υπάρξουν κάποιοι που θα σοκάρονταν. Απλά νομίζω ήταν περισσότεροι από το αναμενόμενο." αναφέρει σε κάποιο σημείο του βιβλίο του. Στις 78 σελίδες του Double Header: My Life With Two Pεnises ο συγγραφέας περιγράφει την ζωή του, την παιδική του ηλικία και την σεξουαλική του ζωή με κάθε λεπτομέρεια. 
Στην αρχή δεν περίμενα πως θα προκαλούσα τον πανικό που ακολούθησε. Για μένα η ζωή με δύο πέη είναι κάτι που πια έχω συνηθίσει και δεν μου κάνει εντύπωση. Κάποιοι θα πιστέψουν πως το κάνω για να κερδίσω χρήματα, αλλά δεν ισχύει. Tα κέρδη από το βιβλίο μου τα έχω παραχωρήσει όλα στον εκδοτικό οίκο που τόλμησε να κυκλοφορήσει το πόνημα μου. Κατάλαβα πως με αυτό που έκανα βοήθησα πολύ κόσμο που έχει ανάλογες ιστορίες να ταυτιστεί με το πόσο φυσιολογικά ζούσα και για μένα αυτό έχει σημασία." αναφέρει στον πρόλογο του βιβλίου ο DoubleDicκDυde.
Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, το οποίο εξασφάλισε την αποκλειστική συνέντευξη, αναφέρει όλους του λόγους που εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει την ταυτότητά του και το πρόσωπό του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μετά την εμφάνισή του ακολούθησαν χιλιάδες αιτήματα για συνεντεύξεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις, ακόμη και προτάσεις για συμμετοχή σε πορνό ταινίες. Τελικά τις απέρριψε όλες γιατί ήξερε πως αν τολμούσε να το κάνει η ζωή του θα άλλαζε ριζικά: "Δεν θα ήθελα κανείς να γνωρίζει ποιος είμαι και τι κάνω. Δεν θα άντεχα να με αναγνωρίζουν στον δρόμο σαν τον άντρα με τα δύο πέη. Ακόμη και αυτοί που με γνωρίζουν από παλιά, θα έπαυαν να με βλέπουν όπως πριν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου