Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ολα τα απόρρητα αρχεία της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ για τα UFO - Τα μυστηριώδη αντικείμενα στον ουρανό που προκάλεσαν... ταραχή [εικόνες]

Πριν από λίγο καιρό δόθηκαν στη δημοσιότητα όλα τα απόρρητα, μέχρι πρόσφατα, αρχεία της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, σχετικά με έρευνες για Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα. 
Ολα τα απόρρητα αρχεία της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ για τα UFO - Τα μυστηριώδη αντικείμενα στον ουρανό που προκάλεσαν... ταραχή [εικόνες]
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την δημοσίευση των αρχείων του «Project Blue Book», μία σειρά από απόρρητες και συστηματικές έρευνες, όσον αφορά την επικινδυνότητα των συγκεκριμένων αντικειμένων για την Αμερική και την περαιτέρω ανάλυσή τους.
Οι παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, τραβήχτηκαν από ερασιτέχνες, αλλά παρ'όλα 'υτα προκάλεσαν μεγάλη ταραχή σε υποστηρικτές των UFOs. Ωστόσο για να κατευνάσουν τα πνεύματα, οι ειδικοί προσπάθησαν να δώσουν λογικές εξηγήσεις για τις εικόνες, μερικές φορές βέβαια, χωρίς να είναι όσο πειστικοί θα ήθελαν.
Αύγουστος 1951, Τέξας
Μάρτυρες που κάθονταν στην αυλή τους και απολάμβαναν την βραδιά, είδαν μία σειρά από φώτα να πετάνε στον ουρανό. Οι ειδικοί ωστόσο υποστήριξαν ότι, πρόκειται για βροχοπούλια, τα οποία έχουν άσπρη κοιλιά, που αντανακλά το φως των πόλεων και προκύπτει το συγκεκριμένο «εφέ».
Μία άλλη περίπτωση (1951, Νέα Ζηλανδία) θέλει, έναν μάρτυρα να είδε και να φωτογράφησε UFO, ενώ η αμερικανική πολεμική αεροπορία να εξηγεί ότι πρόκειται για φαινόμενο διπλού αντικατοπτρισμού, που οφείλεται σε θερμοκρασιακή αναστροφή.
Ιούνιος 1947, Οκλαχόμα
Εννέα ATIA πάνω απ τα βουνά. Το ίδιο μυστηριώδες περιστατικό, σημειώθηκε λίγες μέρες αργότερα σε άλλη περιοχή, ενώ οι ερευνητές προτίμησαν να το αφήσουν ασχολίαστο.
Απρίλιος 1965, Νεμπράσκα
Πολίτης τράβηξε την συγκεκριμένη φωτογραφία, που δείχνει ιπτάμενο αντικείμενο στον ορίζοντα. Το συγκεκριμένο, αποτελεί μια άλυτη υπόθεση. Ορισμένοι βέβαια υποστήριξαν ότι, πρόκειται για ένα αντικείμενο που βρισκόταν την δεδομένη στιγμή, πολύ κοντά στο φακό της κάμερας.
«Πέτρες» που βρέθηκαν και υποστηρίχθηκε ότι ανήκουν σε εξωγήινους πολιτισμούς. Οι ειδικοί ενώ αρχικά είπαν ότι προέρχονταν από μετεωρίτη,άλλαξαν γνώμη και είπαν ότι πρόκειται για απομεινάρια παγετώνα.
Δεκέμβριος 1954, Μπρονξ Νέα Υόρκη
Ιπτάμενο «υποβρύχιο» πάνω από την πόλη. Η υπόθεση, έχει ταξινομηθεί μεταξύ πολλών άλλων, στις άλυτες.
Αύγουστος 1965, Καλιφόρνια
Εργάτης σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας , αποθανατίζει με την κάμερα του, την στιγμή όπου ιπτάμενο αντικείμενο πετά πάνω από το κέντρο του σώματος των πεζοναυτών, αλλά υποστηρίζεται ότι κανείς άλλος, εκτός του φωτογράφου δεν είδε το αντικείμενο. Μία ερμηνεία του περιστατικού, θέλει για ακόμα μία φορά, κάποιο σκουπίδι να βρίσκεται πολύ κοντά στον φακό της κάμερας.
Το προσωπικό, πίσω του πρότζεκτ «Blue Book»


Πηγή:   iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου