Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Σοκ: Κορυφαίος Βρετανός γιατρός κάνει χρήση ναρκωτικών πριν χειρουργήσει [εικόνες]

Ένας από τους κορυφαίους γιατρούς εγκεφάλου παιδιών της Βρετανίας εμφανίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης και ναρκωτικών χαπιών, λίγο πριν πάει στο νοσοκομείο.
Σοκ: Κορυφαίος Βρετανός γιατρός κάνει χρήση ναρκωτικών πριν χειρουργήσει [εικόνες]


Στα στιγμιότυπα που παρουσιάζει η Daily Mail από το σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε κρυμμένη κάμερα, φαίνεται ο Δρ Κόλιν Φέρι να ζητάει μια σύριγγα για να μετρήσετε το ισχυρό ηρεμιστικό -το λεγόμενο «χάπι του βιασμού»- γνωστό ως GHB πριν ακουμπήσει σε έναν πάγκο της κουζίνας για να καταναλώσει μια μεγάλη γραμμή κοκαΐνης.
Σε κατάφωρη παραβίαση των κανόνων του νοσοκομείου, ο παιδίατρος πήρε μια δόση από το εξαιρετικά εθιστικό GHB και σχεδόν τρία γραμμάρια κοκαΐνης.
Ωστόσο, περίπου μία ώρα αργότερα, ο υπεύθυνος στο Γενικό Θεραπευτήριο του Λιντς όπου εργάζεται επιβεβαίωσε ότι ο Δρ Φέρι ήταν σε εφημερία, γεγονός που σημαίνει ότι υπό την επήρεια ναρκωτικών έπαιρνε αποφάσεις ζωής ή θανάτου για τους μικρούς ασθενείς του, οι οποίοι πάσχουν από διαταραχές όπως επιληψία και όγκοι του εγκεφάλου.
Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, το νοσοκομείο έχει ζητήσει μια επείγουσα έρευνα και ανέστειλε τον γιατρό από την κλινική εργασία.
Οπως αναφέρει ο Τζοις Ρόμπινς, συν-διευθυντής του νοσοκομείου «οι οικογένειες θα τρόμαζαν αν ήξερα ότι ένας γιατρός που φροντίζει μικρά παιδιά καταναλώνει ουσίες που επηρεάζουν την κρίση του»
Οι κανόνες του νοσοκομείου, επιβάλουν στο προσωπικό να μην κάνει χρήση οποιασδήποτε ουσίας που να μπορεί να επηρεάσει την κρίση, είτε πριν από την έναρξη βάρδια ή στο καθήκον, συμπεριλαμβανομένων των έκτακτων κλήσεων.


Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου