Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ο δράστης της ομηρίας στο Παρίσι επρόκειτο να συναντήσει τον Σαρκοζί!

Ο δράστης της ομηρίας στο Παρίσι επρόκειτο να συναντήσει τον Σαρκοζί!Τότε ο 32χρονος σήμερα εργαζόταν στην CocaCola - Η γαλλική κυβέρνηση διεξήγαγε πρόγραμμα για την εργασία στους νέους





Ενθουσιασμένος που θα συναντούσε τον τότε Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί δήλωνε το 2009 στην γαλλική εφημερίδα Le Parisien ο δράστης σήμερα της ομηρίας στο εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι. 

Ο Αμεντί Κουλιμπαλί εργαζόταν τότε, με πρόγραμμα της γαλλικής κυβέρνησης στην Coca Cola και ο Γάλλος πρόεδρος επρόκειτο να τον συνατνήσει για να διαφημίσει την επιτυχία του προγράμματος αυτού. 

«Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος. Δεν ξέρω τι θα του πω. Φαντάζομαι θα αρχίσω με ένα "γεια". Ελπίζω ο Πρόεδρος να μπορεί να με βοθήσει να βρω μια δουλειά» έλεγε εν όψει της επίσκεψης στην εφημερίδα. 

«Οι άνθρωποι της περιοχής μου δεν πηγαίνουν συχνά στο Ελιζέ. Επίσης, ο Σαρκοζί δεν είναι και πολύ δημοφιλής στους νέους, αλλά αυτό δεν είναι προσωπικό. Για την ακρίβεια συμβαίνει με τους περισσότερους πολιτικούς. Το να τον συναντήσω πάντως είναι πολύ εντυπωσιακό. Σου αρέσει, δεν σου αρέσει, και πάλι, είναι ο Πρόεδρος», συμπλήρωνε ο 27χρονος τότε Κουλιμπαλί. 

Το τότε άρθρο έλεγε μάλιστα πως ο νεαρός έχει εννιά ακόμα αδερφές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου