Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

«Επιδημία» AIDS έπεσε στους τζιχαντιστές!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ακτιβιστών «Η Ράκα σφάζεται σιωπηλά», το AIDS έκανε την εμφάνιση του στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος πόλη Ράκα της Συρίας, η οποία έχει ανακηρυχθεί πρωτεύουσα των τζιχαντιστών αυτής της οργάνωσης. Το κρούσμα AIDS είναι εισαγόμενο από μια Τυνήσια τζιχαντίστρια που ήρθε στη Συρία να ζήσει την «επανάσταση» και ανακαλύφθηκε ότι είναι φορέας όταν της έκαναν εξετάσεις εγκυμοσύνης. 

Τα νοσοκομεία στη Ράκα, γράφει η ιστοσελίδα, «υποφέρουν» εδώ και δυόμιση χρόνια από έλλειψη συσκευών και άλλων απαραίτητων για να γίνονται εξετάσεις για AIDS. Επίσης, εξαιτίας των πολέμων, η τράπεζα αίματος της Ράκα έχει υποστεί μεγάλη ζημιά. 

Οι μεταγγίσεις αίματος στη Ράκα γίνονται δίχως καμία ασφάλεια και προηγούμενη εξέταση ώστε να διαπιστωθεί εάν το αίμα είναι ασφαλές ή μεταφέρει κάποια ασθένεια από τον δότη του. 

Η ιστοσελίδα γράφει ότι υπάρχει έξαρση του AIDS μεταξύ των μελών του Ισλαμικού Κράτους και αυτό οφείλεται στους εξής λόγους: 

Μεταγγίσεις αίματος δίχως καμιά ασφάλεια και εξέταση. 

Πολλά μέλη στο Ισλαμικό Κράτος είναι ναρκομανείς ή έχουν ποινικό μητρώο. 

Οι υποτιθέμενοι «γάμοι» τζιχαντιστών με «νύφες» δεν κρατάνε για πολύ καιρό. Είτε γιατί οι «σύζυγοι» σκοτώνονται, είτε γιατί τις βαριούνται και τις χωρίζουν. Έτσι οι γυναίκες, που πηγαίνουν από κρεβάτι σε κρεβάτι, μεταφέρουν όλες τις πιθανές ασθένειες από τον έναν τζιχαντιστή στον άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου