Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΠΑΟΚ X-RAYS: Χαμένος στην Αναγέννηση!

Εκεί που ο ΠΑΟΚ έκανε μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και όλα έδειχναν ότι η φετινή χρονιά ξεκινούσε με τους καλύτερους οιωνούς, η ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ξάνθη και η ντροπιαστική ήττα από τα Γιάννενα στους Ζωσιμάδες, ήρθαν να γκρεμίσουν για ακόμα μια χρονιά τα όνειρα του κάθε Παοκτζή.




Οι ομάδες λοιπόν που προσγείωσαν τον ΠΑΟΚ την περσινή χρονιά, μετά από την επιτυχία στο Καραϊσκάκη, ήρθαν με το καλημέρα να επιβεβαιώσουν τους ψιθύρους που ακούγονταν όλο το καλοκαίρι.

Ο ΠΑΟΚ την περσινή χρονιά πονούσε στην άμυνα και ο αισιόδοξος Ιγκόρ Τούντορ αντί να προφυλάξει τα νώτα του, με την προσθήκη ενός ικανού και γρήγορου αμυντικού, άφησε την περσινή αργή άμυνα του, θεωρώντας πιθανόν ότι θα ... γίνουν πιο γρήγοροι με την προετοιμασία.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα τερματοφύλακα που παρά το ύψος του, όταν κάνει εξόδους κάνεις τον σταυρό σου. Αμφιβάλλω αν αυτός ο τερματοφύλακας είναι καλύτερος από το Γλύκο και είμαι σίγουρος, μακάρι να βγω ψεύτης, ότι από τις μακακίες που θα κάνει φέτος θα πονέσουν τα μάτια μας.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα τσούρμο παίκτες, οι οποίοι έπαιζαν σε μικρές ομάδες χωρίς ιδιαίτερους στόχους και είναι πολύ δύσκολο στα ξαφνικά να τους εμβολιάσεις με την νοοτροπία του πρωταθλητή. Η συνταγή "αγοράζω παίκτες ταλαντούχους (;) και διψασμένους" δεν πετυχαίνει πάντα. Ο ΠΑΟΚ έκανε το λάθος να μην πάρει παίκτες έμπειρους και όσο θυμάμαι την ομάδα με Γκαρσία, Λίνο, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς έχω την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα ξαναφτιάξει τέτοια ομάδα.

Τεχνικός διευθυντής και προπονητής άφησαν την ομάδα χωρίς επιθετικό τις πρώτες δύο δύσκολες αγωνιστικές ενώ ο mr Toudor είχε την ιδέα να διώξει τους καλύτερους περσινούς ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ, Ράτς και Περέϊρα , χωρίς να φέρει ισάξιους τους. Ο Λέοβατς μέχρι στιγμής φαίνεται να μην γνωρίζει ούτε την μισή μπάλα που ήξερε ο Ρατς, ενώ δεν υπάρχει άλλος επιθετικός στο ρόστερ στυλ Περέϊρα. Επίσης κανένας παίκτης δεν ήρθε στη θέση του Λούκας, που να ξέρει την ίδια μπάλα με τον Ισπανό.

Μοναδική φέτος εξαίρεση ο Κάτσε, οποίος κάθε χρόνο γίνεται πιο ώριμος στο παιχνίδι του αλλά και ο Πέλκας ο οποίος έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει ο νέος ηγέτης του ΠΑΟΚ. 

Ελπίζουμε ο ΠΑΟΚ να αναμορφωθεί στην συνέχεια διότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος και ο Ολυμπιακός φέτος με το ρόστερ που έχει θα χάσει πολλούς βαθμούς, αφού δεν θα μπαίνουν πάντα γκολ από σπόντα, όπως εκείνα με τον Λεβαδειακό.     

365days-2blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου