Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Χαμός Στο Διαδίκτυο: Μαμά θηλάζει το γιο της και έναν φίλο του και προκαλεί αντιδράσεις (Φωτογραφία)

xamosΜετά τις γυναίκες που θηλάζουν δημόσια και ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα social media, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, τώρα ήρθε η στιγμή και εκείνης που θηλάζει όχι μόνο το δικό της παιδί, αλλά και ... τον φίλο του.


Μία μητέρα λοιπόν έχει προκαλέσει εύλογα τεράστιες αντιδράσεις μετά από φωτογραφία της την οποία δημοσίευσε στο Facebook, όπου θηλάζει τον 16 μηνών γιο της και τον 18 μηνών φίλο του.
Στο ποστ, το οποίο μοιράστηκε το μπλογκ για γονείς στο Facebook «Mama Bean Unconditional Attachment», η Τζέσικα Αν Κολέτι περιγράφει τα αγόρια ως «αδέρφια εξ γάλατος».
Γράφει: «Ο γιος μου στα δεξιά είναι 16 μηνών και ο γιος της φίλης μου 18 μηνών. Τον προσέχω όσο εκείνη δουλεύει και τους ταΐζω και τους δύο εδώ και ένα χρόνο! Υπάρχει τόσο μεγάλη αγάπη ανάμεσα σε αυτά τα αδέρφια εξ γάλατος, είναι ένας ιδιαίτερος δεσμός ανάμεσα σε όλους μας.»
Με σχεδόν 500 likes, το ποστ όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε καλές και κακές αντιδράσεις.
«Αυτό είναι υπέροχο!», έγραψε μία μητέρα. «Εάν αυτό ήταν περισσότερο αποδεκτό εμείς οι μαμάδες δεν είχαμε τόσο μεγάλη δυσκολία στο να κάνουμε πράγματα ή στο να δουλεύουμε.»
Μία άλλη γράφει: «Εφόσον η φίλη της συμφωνεί με αυτό, τότε είναι εντάξει. Είναι σαν να έχεις δίδυμα...»
Άλλες ωστόσο είχαν διαφορετική άποψη: «Θα ήμουν αναστατωμένη εάν κάποια τάιζε τα μωρά μου, είμαι η μαμά τους και θα ένιωθα πολύ λάθος το να ταΐζω το μωρό ενός άλλου.»
«Ναι, δεν ξέρω πώς νιώθω για αυτό,» γράφει μία ακόμη μητέρα. «Πιστεύω ότι ο θηλασμός είναι ένας ιερός δεσμός που πρέπει να μοιράζεται μόνο ανάμεσα σε μία μαμά και ένα μωρό. Πιστεύω ότι εάν θηλάζεις το μωρό ενός άλλου ξεπερνάς τα όρια. Εκτός και εάν στο έχουν ζητήσει. Αλλά ακόμη δεν είμαι σίγουρη για αυτό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου