Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Bet Tips από τον Νίκο Μποζιονέλο για σήμερα 22 Αυγούστου

Τρία παρολί στις επιλογές, και με... φαβόρες αλλά και με ρίσκο.





Σκόπευα να αναρτήσω από σήμερα πρόταση για το Σ/Κ, ελέω απουσίας μου από την... έδρα, αλλά on second thought, επέλεξα να ρίξω το βάρος στα σημερινά συν μια επιλογή διαρκείας, και να επανέλθω αύριο πρωί (άντε, μεσημέρι...) με νέο άρθρο, φρέσκο. Και... ντεμπούτο για τη λατρεία (σας) της τελευταίας διετίας, την τριάδα τριημέρου. Για να δούμε...


Από τη λατρεμένη SuperLig, είχα "κυκλώσει" στις σημειώσεις μου την Μπεσίκτας για άσο με την Τραμπζονσπόρ αλλά στο 1.80+, πλέον πλησιάζει το 1.60 και δεν έχει καμία αξία. Αντιθέτως, δεν φεύγει από το μυαλό η σκέψη για διπλό στην Καισαρεία, εκεί όπου η νεοφώτιστη Καϊσερίσπορ υποδέχεται την Κόνιασπορ σε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Πιο έμπειρη η Κόνια, πιο "δεμένη" στηριζόμενη στον περσινό κορμό, ερώτημα η γηπεδούχος, έχει λογική το διπλό σε τιμή αουτσάιντερ. Αστρονομικά τα 4.50+ στο διπλό, μια χαρά το 2.00 της διπλής ευκαιρίας.


Ρηξικέλευθη επιλογή από την Premier αλλά εξηγούμαι: θεωρώ υπερεκτιμημένη την Κρίσταλ Πάλας και προφανώς δεν είναι για 1.80 στον άσο υποδεχόμενη μια Αστον Βίλα που παίξει με 5-6 μεταγραφές στην ενδεκάδα. Υπάρχει ο παράγοντας του απρόβλεπτου στη Βίλα και με την αφελή της άμυνα η Πάλας προσφέρεται για... θύμα.


Μπερδεμένο το πρόγραμμα στην Bundesliga. Ψιλοβλέπω, αλλά διστάζω, το διπλό της Αουγκσμπουργκ στη Φρανκφούρτη, τα άλλα φαβορί είναι επίφοβα και μόνο μια συντηρητική επιλογή, το over στο Σάλκε - Ντάρμσταντ, ίσως αποδειχθεί σωστή. Τίμιο το 1.65, πιο θελκτικό το combo άσου και over στο 1.99 με δεδομένη την... αφελή άμυνα της νεοφώτιστης.


Από Primera; Πάσο παντού. Και Βαλένθια και Γρανάδα (δευτεριάτικο) μελέτησα αλλά επίφοβα. Στην άκρη. Πάσο και στη Ligue 1, η πρώτη ανάγνωση είχε βγάλει άσο σε Μπαστιά - Γκινγκάμπ (2.30) και διπλό στο Νις - Καέν (3.10). Στην άκρη και αυτά.


Και Super League στις επιλογές. Θαρρώ πως ο Ηρακλής, με τον ενθουσιασμό για την επάνοδό του ύστερα από τέσσερα χρόνια, τη διατήρηση του περσινού "κορμού" αλλά και τις έξυπνες μεταγραφικές κινήσεις, ικανό για νίκη στη Μυτιλήνη επί της Καλλονής. Με άπειρο προπονητή, τον 47χρονο Θαλή Θεοδωρίδη, οι νησιώτες όπου διακρίνω έναν εφησυχασμό αλλά η κατηγορία είναι δύσκολη πολύ φέτος.


Στην Primeira Liga, μια επιλογή που εμπεριέχει ρίσκο είναι το αμφίτερμα στο Σπόρτινγκ - Πάκος Φερέιρα. Μια Πάκος... ανέκαθεν μεν δύστοκη στο γκολ εκτός έδρας αλλά πετυχαίνει τη γηπεδούχο εν μέσω των αγώνων με την ΤΣΣΚΑ και το timing ίσως συμβάλει στο να επιβεβαιωθεί μια απόδοση... ύψους 2.30.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter και Google+)

Δείτε τα προγνωστικά για όλο το Σαββατοκύριακο από τους ειδικούς του 365days-2blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου