Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΠΑΟΚ: Επίσημη κρούση στην Ομόνια για Εφραίμ

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού σύμφωνα με δημοσίευμα...









Μπάσιμο για την απόκτηση του Γιώργου Εφραίμ ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Metrosport". Στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται: "...ο Ζήσης Βρύζας έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του 23χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος εμφανίζεται κάτι περισσότερο από θετικός στο ενδεχόμενο να "μετακομίσει" στην Τούμπα και να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Βέβαια, για να γίνει το... deal, πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί οικονομικά η Ομόνοια, με την οποία ο Εφραίμ δεσμεύεται βάσει συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο. Το γεγονός όμως πως το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, μοιάζει ικανό να ανοίξει τον δρόμο για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, με σχετικές εκτιμήσεις από την Κύπρο να κάνουν λόγο για ένα ποσό που θα κυμαίνεται γύρω στις πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ".
Προσθέτει ακόμη:"Βάσει άλλων πληροφοριών, ενδιαφέρον για τον Εφραίμ έχουν δείξει τόσο ομάδες της Αγγλίας, όσο και της Γερμανίας χωρίς όμως καμία έως τώρα να έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς την Ομόνοια, με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να προέρχεται από μία αρκετά καλή χρονιά τηρουμένων των αναλογιών και δεδομένου του ότι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών"

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες, ενώ έχει θητεύσει στις Ακαδημίες της Αρσεναλ από το 2004 έως το 2007 και στη συνέχεια πέρασε για δύο χρόνια από τους Ρέιντζερς.


olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου